Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#266173 Alex74 Előzmény: #266154

nem szoktam elméletben poziba lépni, viszont gyakorlatban ott léptem volna

szerk: amúgy mindenki föl várja, szóval nem is biztos, hogy jó lenne

elméleti short 450-ről, …

#266151 Alex74

elméleti short 450-ről, nem vagyok nagyon gép előtt, így nem adok élesben

#266148 simko10

Sztm ha nem írsz időtávot, akkor azért ne írjál ilyet, h eur/usd törte csökkenő trendjét. Azt azért mondjuk el, hogy eur/usd sell trendben van, ez a fő irány. Persze nálad 30 perces meg tudom is én milyen grafikonon válthatott, csak nekem azért fura megfogalmazás. Véleményem pedig tartom, hogy trenddel szemben nem jó kereskedni. Ezzel a bux hatival pedig rövid pozikra menni megintcsak nem egyszerű a nagy költségek miatt.

#266146 Waszeitung Előzmény: #266138

Én is benyaltam egy minuszt,egész héten szétadtak bennünket,amcsi összességében egész héten még jó pár % minuszban van,most meg teljesen meg vagyunk bolondulva,megvárom míg lecseng ez az őrület,de remélem most már legalább 22e ig felnézünk...

#266141 Zabás

Akkor ha estére is marad a lendület és holnap reggel is kitart, akkor talán megtalálnak minket is pénteken itt EU közepén! :)

#266138 akpo7 Előzmény: #266098

Ezen kezdtem el gondolkodni en is.

Kiutottek majdnem az egesz hati shortomat, mert reggel nem zartam. Majd most zartam a maradekot is. Ez eddig kicsi minusz. Kozben az OTP-n fogtam mindket iranyba es most is vettem kicsit. Ez vmennyi plusz. Ugy dontottem megprobalok meg egy longot, de ennyi. Tehat mai nap eddig szinte zero, de ennek szenteltem nem keves idot feleslegesen.

Ennek igy nincs ertelme. Raadasul sok dolgom is van mellette. Legyen mar egy irany!

#266123 BudFox Előzmény: #266120

Ki visz át shortot holnapra ?

pénteken újabban mindig adni szokták..remélem holnap is...vagy még ma este.

#266119 Zabás Előzmény: #266117

Igen most egy régi nagyon erős bázisban libikókázunk és én innen hamarosan nem is látok menekülést, így szerintem most megint bázist építgetünk és talán ez egész nyár végéig is eltarthat! :(

Ha valaki ráérez az ütemére szép pénzt tehet zsebre!

#266117 Ricsi Előzmény: #266110

Igen, short, reggel meg is nyitottam egyet, zártam, átfordultam longba, az is kiütött, kb 0-ban vagyok. Ez volt az utolsó csepp a pohárban...

Amíg el nem esik ez a szint, én nem shortolok, az biztos. Maradok csak és kizárólag a számaimnál:)

#266110 Waszeitung Előzmény: #266103

Teljesen jogos,hosszútávon alapvetően short,nagy most a vola sokat lehet kaszálni és égetni is!

#266107 Ricsi Előzmény: #266106

Eddig is voltak hosszabb és rövidebb pozijaim, a rövideket megszüntetem.

Persze, ha elkezdik önteni vagy tépni a piacot, abba szívesen belépek, de ilyen napok, mint a mai, nem érdekelnek...