:o)
nem szoktam elméletben poziba lépni, viszont gyakorlatban ott léptem volna
szerk: amúgy mindenki föl várja, szóval nem is biztos, hogy jó lenne
Én elméleti longolok mert nem kaptam :D
pont a tetőről?:) ügyes
elméleti short 450-ről, nem vagyok nagyon gép előtt, így nem adok élesben
Én viszem. Mondjuk nem örülnék megint mínuszos stopnak, de meglátjuk.
Sztm ha nem írsz időtávot, akkor azért ne írjál ilyet, h eur/usd törte csökkenő trendjét. Azt azért mondjuk el, hogy eur/usd sell trendben van, ez a fő irány. Persze nálad 30 perces meg tudom is én milyen grafikonon válthatott, csak nekem azért fura megfogalmazás. Véleményem pedig tartom, hogy trenddel szemben nem jó kereskedni. Ezzel a bux hatival pedig rövid pozikra menni megintcsak nem egyszerű a nagy költségek miatt.
Én is benyaltam egy minuszt,egész héten szétadtak bennünket,amcsi összességében egész héten még jó pár % minuszban van,most meg teljesen meg vagyunk bolondulva,megvárom míg lecseng ez az őrület,de remélem most már legalább 22e ig felnézünk...
Akkor ha estére is marad a lendület és holnap reggel is kitart, akkor talán megtalálnak minket is pénteken itt EU közepén! :)
Ezen kezdtem el gondolkodni en is.
Kiutottek majdnem az egesz hati shortomat, mert reggel nem zartam. Majd most zartam a maradekot is. Ez eddig kicsi minusz. Kozben az OTP-n fogtam mindket iranyba es most is vettem kicsit. Ez vmennyi plusz. Ugy dontottem megprobalok meg egy longot, de ennyi. Tehat mai nap eddig szinte zero, de ennek szenteltem nem keves idot feleslegesen.
Ennek igy nincs ertelme. Raadasul sok dolgom is van mellette. Legyen mar egy irany!
Ki visz át shortot holnapra ?
pénteken újabban mindig adni szokták..remélem holnap is...vagy még ma este.
na kérem, bölcs:)
Igen most egy régi nagyon erős bázisban libikókázunk és én innen hamarosan nem is látok menekülést, így szerintem most megint bázist építgetünk és talán ez egész nyár végéig is eltarthat! :(
Ha valaki ráérez az ütemére szép pénzt tehet zsebre!
Igen, short, reggel meg is nyitottam egyet, zártam, átfordultam longba, az is kiütött, kb 0-ban vagyok. Ez volt az utolsó csepp a pohárban...
Amíg el nem esik ez a szint, én nem shortolok, az biztos. Maradok csak és kizárólag a számaimnál:)
Teljesen jogos,hosszútávon alapvetően short,nagy most a vola sokat lehet kaszálni és égetni is!