Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#266106 Lunatic Előzmény: #266098

Ez hogy módosítja majd a kereskedési szabályaidat?

Alapjában véve én így szeretnék elejétől kezdve, ezért sokszor megzavarnak az itteni vélemények, amikből pedig szívesen tanulnék.

(na nem a vélemények buták :) , hanem az időtáv más, ami meghatározza)

(Gondolom a SL és TP szintek távolabbra kerülnek pld. )

kt

#266104 Sparrow

Szép volt az elöbb ez az 1,7x %-os kt.

Furi,h a prompt nem nagyon akar esni per-pill.

Ez most számokban kifeje…

#266103 Ricsi

Ez most számokban kifejezve hatiban 20 500 alatt short, 22K fölött long. Addig meg nem csinálok semmit, 100-200 pontos rángatózások nem érdekelnek.

Olvasgatlak titeket, de …

#266098 Ricsi

Olvasgatlak titeket, de nem nagyon írok, mert áttervezem a tőzsdézésemet, visszatérek az 1-2 hetes pozikra. Ugrálok itt ilyen vola mellett, és minden kötésemet stop veri ki pici bukóval vagy pici nyerővel. Ebből elegem lett...

Így ha nyitok, csak egyértelmű pozit nyitok, és nem stoppolom, csak nagyon-nagyon messze. Itt a nyár, lehet motorozni, strandolni, csavarogni, elegem lett az itt ülésből...

Re: ds

#266088 Zabás Előzmény: #266084

TA szerint trend irányba szokta megtolni, de most semmi sem vennék mérget!

Pont középen vagyonk a 20-as on!

#266081 Zabás Előzmény: #266078

14:30-as adatokig semmi! De utána nagy mozgásra számítok, óráson is a HATI BB-je nagyonszűk!!

#266078 BudFox Előzmény: #266059

lapos a hangulat, uncsi.

csak az SP -t tartják görcsösen..kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.

#266059 Zabás Előzmény: #266056

kíváncsi vagyok, hogy mi fog hamarosan a ricsi után eredni, valamiért erre a legnagyobb esélyes számomra a MOL! Hiába a bányajárulék visszafizetése, de valamiért az lehet talán longos 1-2-3 napig!

Telekomot messziről megnéztem, hát semmi jót nem tudtam felfedezni a csártján! Távolabbról még csúnyább, mint közelről! Ott van egy dupla tető!

OTP , hát nem tudom, őt csak a nemzetközi hangulat tudja mozgatni, az meg negatív!

Így összesítve szerintem mi oldalazni fogunk, legalábbis nem fogunk annyit esni, miután usa lejtmenetbe fog keveredni! Eddigi 1:2 felcserélődhet 2:1-re

Re: gh

#266036 kerikoma Előzmény: #266034

Ez a KT játék most ricsinek köszönhető? Nagyon alacsony, senki nem hisz az emelkedésbe, aztán nehogy kemény kitörés legyen délután egy kis SC-vel egybekötve....