Nekem tippem lenne hogy mi lenne jó....esett csúcstól 5% ot,ez semmi,lehet mindjárt jön a korrekció :D
Nekem tippem lenne hogy mi lenne jó....esett csúcstól 5% ot,ez semmi,lehet mindjárt jön a korrekció :D
Tévedni lehet...de azért ekkorát?
Semmi következménye....ezek nevezik magukat fontos elemzőknek?
Kistesót is most spekizik fel....azán majd közlik tévedtünk.
Semmi felelősség......szégyen.
"09:50 - Cikkünk első verzióiban tévesen szerepeltettük, hogy a Morgan Stanley 45,450 forintos célárfolyamot fogalmazott meg a Richter részvényekre. A hiba a Reuters hírügynökség tudósításában volt, az eredeti elemzést kézhez véve vált számunkra világossá, hogy a célárfolyam valójában 37,375 forint."
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=2&i=134761
Hát ez durva..... 8e a különbség.
érdekes mozgások vannak benne...
Olvastam, köszi. Pénteken nem mozdult meg a hírre...
Richter a CECE-ben. Július 1-től a korábbi 2,6-ról 1,2 százalékra csökken a Richter részvények súlya a CECE indexben, amely lengyel, magyar és cseh papírokat tartalmaz.
Az ék értelmet nyer.
szépen ékelődik
miért shortod van vagy hozzáértél hernádihoz ismét és longolsz? :-)
Waszeitung a jövőbe lát...Amit most írt az csak 3 hét múlva lesz jelen...:) (ATH-tól 300 pont)
Jogos a pontosítás,vevőről a véleményem nem változott :D
ATH-tól tuti nem esetleg éves maxtól van 300 pontra, többivel egyetértek
300 pontra ATH tól....hogy nyalná meg a bal herémet akinek most kell vennie,remélem a nyeresgét is majd a termékeire költi.
gondolom sose volt még iylen olcsó. Kiváncsi vagyok, ha lecsökkentenék bux kosár arányát 5-8%ra akkor is vennék e ennyire... gyökerek