Még érinti a Phylaxiát, részesedés a KEG-ben 7,14%
http://www.bet.hu/newkibdata/104489674/KEGtul.bej.20100610.pdf
Még érinti a Phylaxiát, részesedés a KEG-ben 7,14%
http://www.bet.hu/newkibdata/104489674/KEGtul.bej.20100610.pdf
Mind a Phylaxia rv. mind az olasz csapat teljesitmenyet illetoen alacsonyak az elvarasaim, igy csak kellemesen csalodhatok. :))
Köszönöm, hogy "félted" a kedvenceimet, de inkább az Olaszok miatt kellene egy kicsit aggódnod, mert állítólag nagyon nincsenek formában...:-))
A Phylaxia meg úgyis fel fog menni, ha az érdekek azt kívánják, és hamarosan azt fogják kívánni...
Ha a reszveny arfolyama a nemetek tegnapi teljesitmenyet masolja, kivalo napotok lesz. A 100 Ft-os joslat viszont... Sztem azt te sem szeretned, h. 4 v. 8 ev mulva menjen fel oda. Nem szabad elfelejteni, h. a vb legkonnyebb meccset jatszottak a nemetek es ennel mar csak nehezebb jon.
akkor holnap a phyl 63 ft-ra megy.... július 9-én 100 ft-nak kell lennie :))
Hááát, lehet, de a mai este után a Nationalelf előrébb tart!!!
Te Buxi, miért érzem azt, hogy hamarabb lesznek a Németek világbajnokok, mint ez a vacak 100 Ft?
Buxi, annyi pénzt úgy sem tudsz adni, amennyitől én nyugodtan aludhatnék. De, ha mégis, akkor meg attól te nem fogsz nyugodtan aludni :-)
Köszi. Mindenesetre nem marad elfelejtve, nem előszöri ajánlatod.
Pénzt adhatok Pól, papírt viszont csak a piacról tudsz beszerezni.
Valami rohadt sok eladó van itt még 60 Ft alatt is...:-((
Semmi különös, csak egyszer valaki nekem úgy mesélte el egy korábbi TP interiút, hogy minden ami igaz volt benne , az az volt amikor "ööö"-zködött.
Jó lesz ez!
Lesz ez még olcsóbb is.
Jó, hogy kidobtam, ilyen humet szintű f*s papírokba nem szeretnék beragadni.
Én is kacérkodtam a gondolattal reggel, hogy beállok nyitó előtt venni 57-ért, persze vsz úgysem kaptam volna, viszont utána teljesen elfeledkeztem róla, most látom mekkora rali volt :))
Ja. :)
Későn ébredtem, lecsúsztam az 59-ről, így 60-on markoltam bele. De 61-nél már látszott, hogy nem fogja átvinni a 100k feletti pakkokat, így veszteség minimalizáslás. Brokinak jó étvágyat, tud belőle venni talán 3 gombóc fagyit. :)
Pedig reggel filóztam az 57-es beszállón, de nem léptem meg.
Most fura egy hetem van. Reggel gondolok valamire, nem lépem meg, ehelyett más lépek meg, beszívom. Míg ha megléptem volna az eredeti gondolatomat, jó lett volna. Nagyon nem megy nekem ezen a héten, így lehet, hogy a héten már csak mozizok.