Mekkora az öröm emiatt a 31 milliárd fizetnivaló miatt.
Ha tudták volna, hogy így reagál rá a részvény, már hamarabb be kellett volna jelenteni...
Mekkora az öröm emiatt a 31 milliárd fizetnivaló miatt.
Ha tudták volna, hogy így reagál rá a részvény, már hamarabb be kellett volna jelenteni...
Köszi... Beálltam visszavenni, az előző duplája volt a reggelinek, de még mindig csak egy átlagos pakk, zárómutyira még beneveznék...
Egonnál olvastam: " A 30.3 milliárd forintos összeg a MOL teljes részvényszámára vetítve papíronként 290 forintnak felel meg."
Akkor zárd le légyszi, mert szeretném ha hegymenetre kapcsolna.
................:)
Most bezzeg nem akartam korán dobni és csak a felét zártam 300-on, be is estünk, ha mind zárom, biztos kitör :))
Na míg nem voltam teljesült a bennmaradt vételi ajánlatom 17 100-on, így az adatok előtt nem biztos, hogy hiányzott, de lássuk a medv... akarom mondani bikát :))
Ismerős történet...
Gratuláció helyett egy fejbeverés járna :)) Írtam 380 táján, hogy levárom 100 körülig ott vennék, pont 17100-ig esett, de már 250 táján jár a korrekciónál, amikor eszembe jutott, hogy ezzel az erővel shortolhatnám is, ezen meg úgy felhúztam magam, hogy mire oda esett elfelejtettem 100-on venni, mire beálltam késő volt, és meg sem állt 17 4xx-ig, szóval oda-vissza lemaradtam, hiába az idegeket fegyelmezni kell :))
egészen eddig áramszünet miatt nem volt internetem :S
Grat Scipio!!
Most úgy tűnik 17k alatt kicsivel lehet venni, majd haszonnal adni. De meddig?
Szintén thx...
Gondolkodom egy visszavételen, de ahhoz vissza kellene jönnie 200 alá, vagy inkább 100 köré, bár az ilyenekkel már óvatos vagyok, mert ezekkel szoktam elégetni a korábbi nyerőimet :)
szerk: csak most jutott eszembe, ha már levárom oda, miért nem próbálkoztam egy shorttal 350 tájékáról, de hát ezen is látszik, hogy nem áll rá az agyam :)
Köszi, de mint látod nem vagyok maradéktalanul elégedett, persze ezek csak a szokásos morgások, miért nem vettem többet, miért dobtam korán... :)) Legyen inkább félig tele a pohár, hozott azért így is szépen, bár inkább pontban mint forintban :))
Már majdnem 17 400... Pedig láttam milyen üres az eladói oldal, de nem akartam, hogy a túlzott mohóság miatt elszalasszak egy jó zárást, ha nagyobb pakk lett volna szétdobálom, de ennél a méretnél sok értelme lett volna, kár...
Grat!
Ekkora emelkedőre azért nem gondoltam volna.
Otiban a bankadónak örültek az 5000-es szint kóstolgatásával tegnap, itt a 31 milliárd fizetnivalónak. :-O
Kiszálltam 250-en, 350 pont lett rajta, de lehet ez is korai volt, meg aztán vehettem volna többet is...