Spekiduma tudom! :) Ha a magyar kötvények nem kellenek majd akkor lesz baj. Egyelőre az otiból szállnak ki. Shortolom továbbra is, de olyan gyengus, h nem tudtam bővíteni 22200-on. :)
Spekiduma tudom! :) Ha a magyar kötvények nem kellenek majd akkor lesz baj. Egyelőre az otiból szállnak ki. Shortolom továbbra is, de olyan gyengus, h nem tudtam bővíteni 22200-on. :)
Kínaiak lés sok más piac is levált a világtól, azért meredek így gondolkozni:)
tegnap esés volt elég szépen, olyan lebegés tetszene:))
Szijjasztok!
Szépen leváltunk a világról...görögöknél is így kezdődött. Kötvénypiacot is kell figyelni szerintem.
grrr...
0forgalom van.
nekem semmi gondom nincs a mobilnettel kereskedéssel...
Tegnapi híradás nagyon tetszett:
Magyarországon vége a recessziónak mert 2 egymást követő negyedévben növekedett a GDP,igaz csak +0,1% al,hát ez nagyon kemény :D
No nézzük a kéccászról pattanást...Otit már borigatják is.
otp viszont olcsóbb lesz, így venni fogják remélem..egy kicsit kellene emelkedni, a tegnapi emelkedést megakadályozták, aztán végre zuhanni onnan a magasból.
Kínából kedvező makroadatok... Persze mindent meg lehet magyarázni... pfff
Egyszer látnám már hogy este usákia minuszba zár, és reggel a futik is pirosak, vagy fordítva nekem mindegy, de agyam eldobom már a sok baromságtól.... napok óta ez megy...
No futikat felhúzták így a tegnaphoz képest pont 0 vagyunk,kezdődjön a ringlispil :D