Sziasztok, rémálom ez a bux. de megint az lesz, mint tegnap volt. nyitunk felfelé, aztán meg zuhanunk, és stagnálunk. ezen a héten ez a forgatókönyv. Én meg mindig megszívom és longban ragadok. De már elég volt belőle.
Sziasztok, rémálom ez a bux. de megint az lesz, mint tegnap volt. nyitunk felfelé, aztán meg zuhanunk, és stagnálunk. ezen a héten ez a forgatókönyv. Én meg mindig megszívom és longban ragadok. De már elég volt belőle.
Ahhoz, hogy rájöjjek, melyik topicba illik, tudnom kellene, hogy mi az. Ha viszont tudom, mi az, akkor már nem kell megkérdeznem. :-)
De OK, értem az üzenetet.
Meg hát a commander is ide írta :-)
nekem meg semmi bajom vele, bár ezt talán a notebook topikban kellene megbeszélni ;)
Akkor most nyissak egy topicot "Herceg stickje" címmel és kérdezzem meg ott, mi az a pimp?
Látom, másnak is eszébe jutott :-)
igen mert van erre tick és pimp topik..méé ide írod..NEM BÍROM FELFOGNI ,)
És moderálnak,a sorrend még megbeszélés alatt :D
Volt ma 21e alatt a hati,adtál?
T-mobile és stick és pimp, no többet nem offolok, mert megvernek :))
Nekem az autópályán nagyon rossz tapasztalatom van róla... Van egy Acer netbookom, az G-s, beépített GSM modem van benne, autópályán teljesen halott.
A múltkori nyerőből vettem egy új notebookot, ebbe stick megy, ez (más szempontból) sokkal jobb, de menet közben ez is agyhalál állapotában van.
Melyik szolgáltatónál van az előfizetésed?
végre egy jó napi összesítés ami nem csak az érfolyamokat írja le!
Hathor!
A chartjaidat mindíg nézem, és összehasonlítom az enyémmel, ha kb azonos akkor heppi!
El ne menj, sokan szeretjük beírásaid, értelmezéseid, elemzésed, jóslatod.
;<))
nyaralóban nem köll ADSL, itt is megyeget a net, csak bosszant :) Én szeretem egyébként, autópályán is lehet használni :)
Két évig küzdöttem USB-stick-es mobilnettel. Most álltam át vezetékes ADSL-re, azóta tudom, hogy normálisan kereskedni csak ezen lehet...:)
pasz,de ha longosodnak is tiszavirág életű leessz,utolsó leheletből kiköhögik amit tudnak aszt leves.nekem mindegggy még midig tartok minden shortot,van időm.
bazzeg 16.29kor ment el a mobilnet...