Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Sziasztok, rémálom ez a …

#265767 Csilla76

Sziasztok, rémálom ez a bux. de megint az lesz, mint tegnap volt. nyitunk felfelé, aztán meg zuhanunk, és stagnálunk. ezen a héten ez a forgatókönyv. Én meg mindig megszívom és longban ragadok. De már elég volt belőle.

Re: nincs cím

#265760 Kezdő Előzmény: #265758

Ahhoz, hogy rájöjjek, melyik topicba illik, tudnom kellene, hogy mi az. Ha viszont tudom, mi az, akkor már nem kell megkérdeznem. :-)

De OK, értem az üzenetet.

Meg hát a commander is ide írta :-)

#265758 _pda_ Előzmény: #265732

nekem meg semmi bajom vele, bár ezt talán a notebook topikban kellene megbeszélni ;)

#265749 Kezdő Előzmény: #265734

Akkor most nyissak egy topicot "Herceg stickje" címmel és kérdezzem meg ott, mi az a pimp?

Látom, másnak is eszébe jutott :-)

#265747 Ibiza Előzmény: #265734

igen mert van erre tick és pimp topik..méé ide írod..NEM BÍROM FELFOGNI ,)

#265732 Kezdő Előzmény: #265629

Nekem az autópályán nagyon rossz tapasztalatom van róla... Van egy Acer netbookom, az G-s, beépített GSM modem van benne, autópályán teljesen halott.

A múltkori nyerőből vettem egy új notebookot, ebbe stick megy, ez (más szempontból) sokkal jobb, de menet közben ez is agyhalál állapotában van.

Melyik szolgáltatónál van az előfizetésed?

Hathor! A chartjaidat m…

#265637 wizes

Hathor!

A chartjaidat mindíg nézem, és összehasonlítom az enyémmel, ha kb azonos akkor heppi!

El ne menj, sokan szeretjük beírásaid, értelmezéseid, elemzésed, jóslatod.

;<))

#265629 Kissherceg Előzmény: #265612

nyaralóban nem köll ADSL, itt is megyeget a net, csak bosszant :) Én szeretem egyébként, autópályán is lehet használni :)

#265612 lackok Előzmény: #265606

Két évig küzdöttem USB-stick-es mobilnettel. Most álltam át vezetékes ADSL-re, azóta tudom, hogy normálisan kereskedni csak ezen lehet...:)

#265607 lyonell Előzmény: #265602

pasz,de ha longosodnak is tiszavirág életű leessz,utolsó leheletből kiköhögik amit tudnak aszt leves.nekem mindegggy még midig tartok minden shortot,van időm.