Vagy elszállás vagy leszállás :D
21300 is már komoly akadály...
Vagy elszállás vagy leszállás :D
21300 is már komoly akadály...
Hát...hiszem ha látom,érdekes hogy eu-s tőzsdék bal alsó sarokból jobb felsőbe tartanak,mi pedig mindjárt végelgyengülésben múlunk ki...
Én a héten már másodszor dobom el a jó helyen vett longomat kicsi plusszban, aztán nézem, hogy bennemaradt 2-300 pont. Nyuszi vagyok longot tartani. Majd harmadjára bátrabb leszek.
És akkor jön a szopógigamega.
De ott ő is adni akarna:)
Kivettem a longot 350 fölöttről...
Folyamatosan adnak, és ennek biztosan oka van...
Lehet, már olvasták a bézs könyvet:)
Viszont, ha USA nem esni fog hanem tovább emelkedni, akkor meg iszonyat SC lesz itt! Nagyon kétélű a dolog!
Mert jelenleg longban vagyok,szeretnék 22e fölött is adni rá és nem túl biztató hogy így adnak bennünket..
nem beszélve arról, hogy 12:40 óta egy felfelé menő éket látok bele a diagramba...
Azt nem írtam az előbb, de az a megfigyelésem, hogy ilyenkor egy kis nyugat eséssel viszont mi is megyünk majd lefelé.
A shorttal pontosan úgy vagyok, mint te, longpénzem alig volt eddig, nem is áll rá a fejem valahogy.
Még egy tipp,de ne legyen igazam:
Ámerikai testcsel,emberes beborítás...ha vmi csoda folytán nem üttetem ki magam,longot nem viszek át holnapra még ha öccász pontos réssel is nyitunk,kivétel ha ettől a szinttől jelentősen eltávolodunk felfelé...
Ricsi nincs vmi infód hogy Otit miért szórják ennyire?
ajándék lenne
Remélem összejön, mert 0 pozim van és szeretnék ráadni 400 felett
baljós árnyak :-D
Volt ilyen már az idén, akkor kell shortolni rendesen, mert ha nem megyünk a csordával, akkor esés lesz, de csúnya.
Kíváncsi leszek Hibaz 2-3k-s elmozdulására, én arra gyúrok, wazzzee ;-)
350-en vettem volna hatit, 2* lefordult 349-ről... :))))
úgy érzem felmegy ez még 21.400 -ra USA nyitásra...
semmi kapzsiság..csak 100 pontot akarok fogni felfelé is :D
Sztem nagyon rövidre jól is kijöhet belőle, viszont kockázat/nyereség elég magas. Ha nem kell sütikért rohangálni hátra a hűtőhöz :o)