Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#265361 kelvin Előzmény: #265355

Én nem longolok, csak ha otit elkezdik tépni. Addig tuti nem, mert érzékeny a hati. inkább shortbelépőt nézek

#265359 kelvin Előzmény: #265353

Szia Sanyi!

Csatlakozom Ricsihez, még ha néha vannak a chartjaidban hibák, sokszor sokat segítenek hogy felteszed a gondolataid. Nekem is sokszor jó, ha nem a notebookomról trédelek, és nincs grafikonrajzolóm, legalább látom a szitut.

1-2 emberért nem érdemes feláldozni 10-15-öt.

Várjuk további chatjaidat. ;-)

Ja és még valami, ha egész nap itt seggelsz a gép előtt ugyan kereskedj már, ne csak bámuld a chartjaidat, így nem hozod vissza a bukót sosem, olyan hogy tuti beszálló nagyon ritka talán sosincs amire TE vársz.

#265355 BudFox Előzmény: #265346

A fagyi Ausztriában drágább...1 gombóc kb. 270 forint :D

nálunk 120.

ON

SP -t meg hova tépik ?

most nincs pozim..de lehet longolni kéne ?

OTP , MOL miatt viszont életveszélyes.

Hathor! Amikor te óriás…

#265353 Ricsi

Hathor!

Amikor te óriási longban voltál, DJIA meg zuhant mint állat, sokan itt izgultunk érted. Gondolkoztunk, most hívjunk fel, vagy hagyjunk nyugodtan aludni. Ha még emlékszel rá...

Szerintem ez nagyrészt egy jó társaság. Majdnem együtt sírunk, együtt nevetünk, 1-2 kivételtől eltekintve.

Tudod, én nem tartom sokra a chartokat, de azért szívesen elnézegetem, ki mit is gondol a piacról. De biztosan vannak itt olyanok, akiknek segítesz is. Ezért kérlek szépen, gondold meg a visszavonulásodat. Ez a csapat megérdemel téged, még ha néha nem is értékelik úgy a munkáidat, ahogyan kellene (megérdemelnéd).

Uff, én beszéltem...

#265352 akpo7 Előzmény: #265343

Ertem, akkor kitartas.

Reggelrol a shortomat kivagta a stop, most beszallot nezek es tartom a tegnapiakat. Letort emelkedot tesztelhetnenk, de ehhez sztem a MOL kell, ami remelem, tulzottan nem eled majd fel.

#265348 Kezdő Előzmény: #265227

Zárult az enyém is, egy kis zsebpénz is lett belőle, de én asszem befejeztem mára. Nem nagyon hittem volna, hogy erre sor kerülhet, hogy ide leesik.

Miután a múlt héten megtanultam leküzdeni a mohóságomat, ma pozifüggés ellen kell gyakorlatokat végeznem, nem érzem jól magam, ha nem állok valamilyen irányba.

Egyébként mi az oka annak, hogy most megint elváltunk nyugattól? Volt valami, amiről nem tudok?

Meg volna még egy kérdésem, csendesebb időszakban elmagyarázná nekem valaki a következőt két mondatban?

A Kósa-Szíjjártó beszédek miatt a fizetésképtelenség réme merült fel velünk kapcsolatban, ezért ugye a forint bizonytalan értékű lett, ezért esett az euróval szemben. Ezt értem. De miért rántotta magával a zlotyit és a koronát is? (Ezt hallottam a híradásokban.)

#265346 Zabás Előzmény: #265302

OFF!

Bud? Hol drágább nálad a fagyi itthon , vagy Ausztriában?

nem spúrságból, hanem csak pusztán kíváncsiságból? Hol jössz ki jobban?

#265343 Zabás Előzmény: #265339

amiatt vagyok csak ideges, hogy a tegnapi boöszmeségem megakadályozott, hogy 800-on eladjam! :(

Ugyanis tudtam, hogy lejjebb megy OV beszédjére meg fel! De hülye voltam! Mai esés meg számomra kicsit gyanús!!! Stopom van de nem itt! Azt titok, hogy hol fogok fordítani, míg meg nem teszem, mert már többünkkel előfordult, hogy beírták és tickre teljesült! :(

#265339 akpo7 Előzmény: #265274

Isten ments, h. beleszoljak barkinek a dolgaba, de ez a ragaszkodas a jobb vallhoz sokba kerulhet, legalabb stop-oljatok meg. Olyan hirek mozgatjak a BUXot, melyek ilyen torekeny idokben ket pillanat alatt zakot eredmenyeznek.

+ en nem tudok olyan szepeket rajzolni, mint ti es nem vagyok akkora TA maestro sem, de azt tartsatok szem elott, h. a jobb vall sokszor nem szabalyos.

#265336 kerikoma Előzmény: #265332

Az öntés közbe gyorsan kivettem 21K-ról a short visszavétet, mert olyan gyorsan esett, hogy hirtelen eszembe jutott pár ilyen öntés a napokból és azt gondoltam még lejjebb megyünk. Most már bánom egy kicsit, habár lehet még egyszer lenézünk oda:-)

#265332 Waszeitung Előzmény: #265321

Molly kapott szép hírt az eséshez,Otit pedig öntögetik szépen,nem nézünk ki túl szépen a pattincshoz..

#265321 Sparrow Előzmény: #265313

Ja, csak korán próbáltam rá. Várhattam volna.

Benjoe: pont Usa miatt is próbáltam rá, + Ft is erősödött épp picit...

Na innen követjük usat? …

#265314 Benjoe

Na innen követjük usat? Erektálnak rendesen.

20800 körül zártam volna…

#265303 Benjoe

20800 körül zártam volna a maradék shortokat, de kivettem a vételt. Maradjon magnak valami. Ha emelkedik, nyitok még rá, 100 pontonként aprókat.