Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#265261 Benjoe Előzmény: #265240

Szerintem a hidrogénes a veszélyes. :) A héliumostól csak kicsit ****s lesz a hangunk. Annyi meg belefér. :)

#265260 Waszeitung

Rg pedig mindjárt új csúcsra húzzák,Molly kompenzálja szépen :D

Hatiban ez a 21200 szint tartott már egynéhányszor...

segítsen valaki, most kö…

#265253 Ricsi

segítsen valaki, most kötött 250-en, hány darab?

már mind1, shortot zártam...

#265250 Ibiza Előzmény: #265211

jó jó de ha nem lennének útkeresők, lázadók akkor még mindig laposnak gondolnánk a földet és galamb hozná a reált 2napos késleltetéssel..

longosoknak galambjaik shortosoknak dögkeselyűik lennének ,)

én akkor vadászsólymokat tartanék és levadásznám a belső infókat.

#265249 Very Mary Előzmény: #265138

enyhe pluszban zárva minden...jobb is így úgyis lépnem kell...mondjuk az így már fájna ha délután beesnénk...

további jó kaszinózást mindenkinek :-D

#265243 Ricsi Előzmény: #265240

Veszel, megvárod hogy felmenjen, és teszel rá egy szép stop-ot. Nem mindig a gyors realizálás a gyors pénzkereset:))

#265240 Zabás Előzmény: #265234

Mert az lassú pénzkereset én meg asebességet szeretem! És ha innen long lesz akkor nem csak egy sima lufi fog fújódni, hanem egy héliumos ami ha durran tönkre vág mindenkit!! :(

#265239 lyonell Előzmény: #265235

Jó számok lesznek,erre adják majd be,tudatában annak hogy innen megint csak rosszabb lessz.

#265235 Zabás Előzmény: #265229

FED elnöke nem véletlenül nyilatkozta azt amit 2 napja és ma Bézs könyv szerintem jó számok lesznek benne! Mert ha nem elveszti a hitelét a fickó!

#265234 Ricsi Előzmény: #265233

Egy kereskedőnek miért baj, hogy hosszú long jön? Hosszú egyirányú pénzkereset???

#265233 Zabás

Látom nem ismersz! :))

26K-ról legtöbben a fejemhez vágták, hogy shortos vagyok, most meg, hogy longos! Én kereskedőnek tartom magam és nem igazán érdekel, hogy shorttal vagy longgal tudok pénzt keresni csinálom mindkettőt!

Én most alját látok, ahhoz, hogy esni tudjon kéne egy kicsit konszolidálódnia a piacnak felfelé, mert így annyira túl lesz adva, hogy hamarosan ismét hosszú long elé nézhetünk! Amit nem szeretnék, mert a hati céláraim azok jóval 20K alatt vannak!

Azért meg ne öljétek egy…

#265229 Ricsi

Azért meg ne öljétek egymást:))

Azt nem tudom, kinek van igaza, mert nem értek hozzá, de azt látom, csak az Rg-vel tartják a hatit, már réges régen lejjebb kellene lennünk...

Ha most kb törésnél vagyunk, és azt beadják, biztosan törik...

Azt persze nem tudom, hogy mi, max néhány embernél a mécses :))