Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#265227 BudFox

teljesült a hati short zárásom...míg nem néztem ide 1 percig máris beöntötték..most viszon vissza is nyitottam még...

áhh...nem hittem volna reggel hogy igy beadják..most meg már a további zuhanásban bízok..

bolond piac.

#265224 Zabás Előzmény: #265215

Akkor olvass egy kicsit! Ne pedig te alkosd a szabályokat, azokat már nálunk sokkal okosabb és rutinosabb emberek megtették! Hagyatkozzunk rájuk, ne legyünk okosabbak náluk!

Itt el is kezdheted:

http://myelliott.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

Még egy sort nem olvastál innen! Ezeket sem Cimballi találta ki ő is a szabályok után kereskedik, csak megossza velünk és nem kell az angol könyvből kitalálnunk, hogy mi is van odaírva!

#265221 Hathor Előzmény: #265215

uhh..

nem is figyeltem a feltöltött képeimen, hogy 100MA szorítja le :)

Na további Yo kereskedést.

Sziasztok

#265215 Hathor Előzmény: #265211

Tudod hogy pont én nem egy-év alatt akarom, ezért is kérdeztétek mindig miért nem tradeltem tavaly.. valójában pont én vagyok a ráérős tanulós fajta, hosszú tervvel..

de ma már pihentetem a dolgokat :)

#265212 Hathor Előzmény: #265204

a fej-váál az a chart, ami 5prcesen is működhet, meg aznapi peti charton is, így egy nap alatt teljesülhet, így ezt érdemes lehet nézni szerintem.

Nyakvonalnál néz a z ember fejnél nem érti mi ez a gap fel, utána meg miért is estünk, ha előbb fent volt alapon és teljesítjük a az alakzat célárát :)

#265211 Kissherceg Előzmény: #265199

szevasztok, látom jó lesz az a 21k-s ráadás, 3körül benézek még. Hathor még tanulja a TA-t, messze van még a cél, amikor felismeri, hogy nem tudja, akkor már ért valamit :) Senki nem tanulja meg 1-2év alatt, legfeljebb azt hiszi. Én már nem nagyon szlok dolgokért, mindenkinek végig kell járni a maga útját. Sztm. Feljebb és lejjebb is adok rá.

#265210 Zabás

Még nem törte szignifikánsan!!!

Sőt még csak érintette az alsó szárát!! Csak normálisan össze kell kötni a vonalakat, nem pedig tetszés szerűen!!!

Egyébként SNP Emelkedő 3 szög!

Komolyan miétr nem lehet utánanézni, hogy hogyan és miként kell használni a TA-t???

És ezt miért nem az USA topikban beszéljük meg!!!

#265206 Hathor Előzmény: #265197

majd meglátjuk nemsoká..

pont határon van szerintem, se le, se fel nem volt nagy kitörése..

elvileg a jobb vállhoz jöhetne egy oldalazás is egy kicsit, és ezt nem ez a chart alapján mondom, mert ez a chart pillanatnyi kép a jobb váll meg hetes, napos terv

#265204 Zabás Előzmény: #265186

Fej-vállra kb 3-4 alakzatot lehet még pluszba rárajzolni! Őszintén van ennek értelme, nincs!

De egy 3 szögre nem lehet több alakzatot rárajtolni! Ezért mondom, hogy túlkombinálod!!!

#265196 BudFox Előzmény: #265183

Nézd, jó sosem lesz már..belátható időn belül legalábbis...

üzleti helyzet pocsék...

úgyhogy szerintem azért mégiscsak jobban járnál ezzel.

#265186 Hathor Előzmény: #265179

ha több alakzat mutat egy helyre akkor megerősít, nem túlkombinál szerintem..

és egyelőre minden jelet próbálok venni a chartokból későbbi tudáshoz, megfelelő ismerethez

#265183 Zabás Előzmény: #265168

Gondolkodtam rajta, de ha innen kiveszem a pénzem akkor én abbahagyom ezt, legalábbis addig amíg be nem indul az ingatlanpiac!

Mert ez így nagyon rossz! :(

Ma várható adatok: HU 0…

#265181 Zabás

Ma várható adatok:

HU 09:00 GDP-növekedés, felülvizsgált, év/év, Q1, előző: 0,1%, várt 0,1%

GB 10:30 Külkereskedelmi mérleg, április, előző: -7,5 Mrd GBP, várt: -7 Mrd GBP

US 16:00 Nagykereskedelmi árukészletek, hó/hó, április, előző: 0,4%, várt: 0,7%

US 16:30 EIA kőolajtartalékok, előző hét, előző: -1,9 M hordó, várt: -900 ezer hordó

US 20:00 A Fed ún. bézs könyvét publikálja, június

US 22:00 Ben Bernanke Fed-elnök beszédet mond

NZ 23:00 Kamatdöntés bejelentése, június, jelenleg: 2,5%, várt: 2,75%

Ázsiai körkép:

Vegyesen mozognak az ázsiai piacok a japán Nikkei225 index 1% körüli csökkenést mutat, míg a Sanghai Composite index 2,4%-os pluszban áll. Japánban az exportőrök gyengélkednek, miután a jen közel 8 éve nem látott szintre erősödött az euróval szemben, azután hogy erősödtek azon aggodalmak, hogy az európai adósságproblémák a világgazdasági növekedésre is negatívan hatnak. Kínában az export májusi növekedése kiszivárogtatott információk szerint 50%-ot tett ki, valamint a banki hitelezés szintén holnap várható adatai is kedvezőbbek lehetnek.

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

Világszám

A cirkusz sokak kedvence. Akár felnőttként, akár gyermekként csodálkozunk rá különös, érdekes világára. Eltűnteti a határvonalat a valóság és a képzelet között, a tények és az álmok között. Az elmúlt heti politikai nyilatkozatok nagyszabásúra sikeredtek, még a tengerentúli cirkuszigazgatók és intendánsok is felkapták rá a fejüket. A politikai cirkusz hungaricus túlzott reflektor fénybe kerülése a tőzsdei manézsban lévő produkciókat irányította.

Kellett már egy kis megnyugvás, hogy az igazgató kiálljon a porondra, s a népes publikumot megnyugtassa: az előadás folytatódik, a találgatásoknak vége: a viharok és árvizek végett nem marad abba az előadás. Az intézők és porondmesterek pedig, mintha mást mondtak volna….

A tőzsdei cirkuszban mindenesetre a mai napon a csillogó szemű optimisták állnak nyerőre, az emelkedést borítékolni lehet. A zenekar már rá is kezdte egy ütemes traktussal: a tengerentúlon napi maximumon zártak, a büfés néni is jelentette, hogy forintunk is igencsak erősködik. Sokan, már-már túl sokan fogadtak ennek az ellenkezőjére, akiknek lehet igazuk, csak nem a mai napon.

Íme a társulat:

Richter: igazi, régi cirkuszos család sarja. A jó előadás elképzelhetetlen nélküle. Akár ma is.

MTelekom: a koros műlovarnő (szünetben ő a büfés néni), aki az emelkedő állampapír hozamok és a csillagászati távolságban lévő következő osztalék miatt igencsak nem vonzó, a mi szemünk se akadjon meg rajta

MOL: a régen cirkuszba járók talán még emlékeznek Szergej bohócra. Aki szomorú képpel nevetettet meg minket. Hogy mikor és mit húz ki kockás nadrágjából még nem tudni. A spekulánsok azért legyenek résen.

OTP: a legerősebb, a legfélelmetesebb. Ő nem erőművész, ő az idomár! Intésére behemót nagymacskák hunyászkodnak meg, maga az igazgató is tisztelettel és félelemmel tekint rá. Ma az ő napja lehet. Meg a holnapi is talán. (aztán visszavonul titokzatos lakókocsija homályába)

Jó kereskedést!

Szoták Attila (Győr)

Állat :)))

BUX

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0609.jpg

Emelkedésnél a 200-as MA jelenthet akadályt 21705-nél, míg árfolyamcsökkenésnél, 20800-nál, 20650-nél, extrém esetben 20400-nál találhat támaszt az index. Reggel, délelőtt kisebb emelkedésre számítunk, viszont a délután közeledtével már óvatosságot javaslunk.

BUX1012

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0609.jpg

Pozitív hangulat esetén 21900-nál ütközhet ellenállásba az index. Amennyiben letörné a 21200-as támaszát, úgy 20800-nál várja a következő. A délelőtt folyamán egy 21900-es tesztet elképzelhetőnek tartunk.

#265179 Zabás Előzmény: #265177

Kár agyon kombinálni, ha minden alakzatnak kb. ugyan az a célára! Csak összezavar és megtéveszt!