Volt valaki? Szerettem volna ott lenni, de amíg pelenkacsere és büfiztetés körül zajlik az élet nem nagyon tudok előre tervezni...
Volt valaki? Szerettem volna ott lenni, de amíg pelenkacsere és büfiztetés körül zajlik az élet nem nagyon tudok előre tervezni...
szombaton este verseny pokerstarson tozsde klub szobában.
csináltam szobákat és egy versenyt. Itt lehet szervezkedni :)
NYEM :) nekem nincs nagy időm pókerezni
Sebaj megyek freerollozni :-)
És erre nem jár pezsgő? :-))))) A név nagyon tetszik :-D
hehe Te vagy a második :)
Regisztráltam, bár pókerezni csak ingyenes versenyeken szoktam és ott sem vagyok sikeres :-O
poker startson létrehoztam a tozsde klubot és a stocklandyard klubot. A nevem miatt pedig elnézést kérek, de ez az egy alternatíva maradt, amikor felhúztam magam.
Tozsde klub azonosító: 226383; meghívó kód: stocklandyard
Stocklandyard.hu: 226398; meghívó kód: kissherceg
Mivel anno igény volt kis klubra :)
PS-en elindultak a WCOOP szatellitek, még aránylag kevés indulóval...komoly díjazású versenyek lesznek idén is...érdemes próbálkozni :-D
Bwinre szerveznék 5 embernek egy zártkörű 50$-os freerollt
Ha összejöttök még júliusban 5-en, nincs számlátok bwin-en, és be tudjátok fizetni a min. 10€-t akkor jelezzétek plíz itt a topikban, vagy priváton.
Full tilt-en, hogy kell az időt beállítani, hogy ne az ET-t mutassa???
Sose bánd,tőlem levettek 50eurot csak úgy,miután 2honapja be se léptem.
Megpróbálták,sikerült.:-((
sose jtászottam party, lehet, hogy van magyar supportjuk, de angolul tuti gyorsabban segítséget kapsz
http://hu.partypoker.com/help/
account ID-t írjál, és hogy miért van zárolva a számlád
Segítsetek!!
Átmenetileg zárolták a számláma, mert elfelejtettem a jelszavamat és szerintem túl sokszor próbáltam!
Ide irányít sikertelen bejelentkezés után és fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem:
https://secure.partyaccount.com/contactcreditteam.do?LANG_ID=hu_HU&productID=POKER&brandID=PARTY
Felhívtam őket, de nincs Magyar nyelv :(
Mit kell ilyenkor csinálni???
Igazából a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest már sehol (legalábbis rendszeresen).
A másik, hogy emiatt elpazarolni egy csomó regisztrációt tök felesleges. Később még nagyon sokat fog számítani, hogy min keresztül regisztráltál.
A harmadik pedig az, hogy teljesen rossz beidegződéseket szedsz össze, ha gyakorlatilag tét nélkül játszol sokáig. A freerollokat minél gyorsabban abba kell hagyni, akárcsak a demo forex-et.