Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#264713 Amatoregy Előzmény: #264691

ha gázcsöved eltörik akkor meg a jakuzzi is. Ha nincs gázcsöved elég a babgulyás is...

:DDDD

#264691 Roller Előzmény: #264482

Én most építkezek egész nyáron.Szeptember közepére lakhatóvá kell tenni a "Pénznyelőt".Nyaralás annyi lesz,hogy wellneszelünk a pincében,mert térdig ér a víz. Ha felmelegítem a vizet,akkor kész a szauna.

A shortba én is beszállok előbb vagy utóbb. Jó lenne még egy felpattanás és mehet lefelé.

#264512 surrano Előzmény: #264482

OFF

egy pillanatra azt hittem a ket mondat kozott van valami osszefugges :)

neha en is eljatszom a meteorologiai alapokon torteno kereskedes gondolataval. pl ha esoben short, melegben long, vagy pont forditva :)

ON.

Re: chart trader

#264476 karakter Előzmény: #264251

Tudnál ebben segíteni? Akár ötlet,...akár konkrét segítség,...akár csak a fény az alagút végén.

Merre induljak? Vagy forduljak hozzád,...esetleg?

Ádám

#264266 ikszf Előzmény: #264087

pf fórum? :)) :P (bocs, tényleg csak vicc volt)

Miért mi történt? lemaradtam :(

chart trader

#264217 karakter

Sziasztok!

Jelenleg az FxPro-nal van számlám,....viszont nekem a grafikonon kereskedés jobban fekszik.

Van forex-es brokerrel tapasztalatotok, ahol ez a chart trader lehetőség adott és engedik a scalpie-t.

Előre is köszi!

Ádám

#264195 Roller Előzmény: #264087

üdv,

ebben a topikban csak jó barátokat találsz.Legalább is én ezt vettem észre. Én például jó nagy baromságokat szoktam mondani,de még nem küldtek el melegebb éghajlatra,pedig most szívesen mennék nyaralni. :))