hát nemtudom....ilyen időkben amikor egy-egy kijelentés feje-tetejére állítja a világot mennyire megbízható ez ?
hát nemtudom....ilyen időkben amikor egy-egy kijelentés feje-tetejére állítja a világot mennyire megbízható ez ?
tudom, én is ezért tartom a longjaimat!
Kecskeméti könyvből is idéztem!
"
7.7.22. A nagy forgalom megöli az egyirányú mozgást
Ebben a pontban pontosabban a klimax fogalmáról beszélünk. Ez egy olyan állapot a
trend végén, amikor nagy volatilitás és forgalom van. Ilyenkor a trend általában véget ér, s
rendszerint fordul is, de nem azonnal.
A csökkenő trend végén gyorsuló esés mellett hihetetlen mértékben megnőtt a forgalom. Ha ilyet
tapasztalunk, akkor legyünk résen, mert nagy megbízhatósággal általában fordulat következik
be. Ez nem jelent egyértelmően trendfordulót, de minimum megáll az egyirányú mozgás.
Abban az esetben, ha jó irányú pozícióban voltunk, a példa alapján Mtelekom short, akkor
érdemes lezárni az eladási pozíciónkat vétellel.
A Tüskét az alakzatok között említi, a klimaxot pedig a kereskedési technikáknál. Akkor a klimax nem is alakzat, hanem a piac szereplőinek reakcióját hívják így?
/Kecskeméti 218 oldal/
"
hát pedig nézd meg vették otp-t 3 napja mint a bolond..ma meg hatit is...ez nekem enyhe jel...be is írtam 15h körül..nagy????jellel
Ha tényleg nagy esést szeretnél akkor előbb lendületet kell vennie és fel kel szenvednie magát 1140 környékére és utána 1040-nek el kell esnie és akkor 860 is lehet belőle, de ha ez most elkezd esni 1000-ről nagyon csúnyán felpattanhat és megint hosszú ideig akár long lehet a piac!
nono...ilyen meg nem forduljon a fejedben :D
SP nek 1000 alá kell mennie igen hamar.
sztem holnap long lesz:)..ezek már veszik itt piszkosul.. buxot.bár van shortom
Ne szójjá be! :D
Rg-t beboríthaná vki mert mai bux gyertyának is túl hosszú a kanócja...
USA nulla körül volt mikor zártunk, ehhez kell viszonyítani...
Rá kell nézni európai indexekre - azok alapján sem nem mondható hogy itt minden rendben van. Spanyolok sztrájkolnak, németeknek sem tetszik a megszorítás.
Usában nincsenek ma adatok.
Összességében akár eshetnek is.
akkor meg azé vagy hülye :D:D:D
USA már szépen eseget is zárásunk óta...azért még küzdenek...
lehet hogy akkor tényleg sávváltás lesz lefele ?
ez már a 3. nap giga forgalom az OTP -ben amikor esőt rendet mutat
én is shortban, de elég össze vissza helyekről = fos beket, bár nem számoltam
enyhe oti fedezettel
további kellemes napot mindenkinek, sziasztok
ha reggeli hülye nyerő long lesz, akkor átvittem....
pár pont kellett volna csak, hogy zárjak
Shortban vagyok én is két részletből,reggeli hülye longom pézbe került...
persze, meg a hülye longodnak fogadjunk... nekem csak short van most, meglátjuk
Bámulatos nap volt,még vmi zárómutyi köllene hogy teljes legyen a nap,egyenlőre mindkét oldal pipáztatva van,21600 fölött szédülünk 21200 alá nem tudunk menni...holnapra vmi réssel fel nyitás jó lenne még a tortára habnak :D