nihilizmus
szerk:
érdekes módon ez ellen akar harcolni OV. Wikipedia szerinti egyik definicíó:
"Az a hit, hogy a meglévő politikai vagy társadalmi intézmények lerombolása szükséges ahhoz, hogy jobb jövőt lehessen kialakítani"
nihilizmus
szerk:
érdekes módon ez ellen akar harcolni OV. Wikipedia szerinti egyik definicíó:
"Az a hit, hogy a meglévő politikai vagy társadalmi intézmények lerombolása szükséges ahhoz, hogy jobb jövőt lehessen kialakítani"
elnézést a tudatlanságomért, de nem értettem: Viktor mit említett a cinizmus mellett?
Többször mondta de egyszer sem értettem :S
Már most "nagyüzemi" termelésen gondolkozok :) Biznisznek se rossz :))
PSZÁF-nál sem ártana ha felhívnák a figyelmüket kicsit aktívabban kellene fellépni időnként.
Izolta: erre nem is gondoltam. :D
Akpo 7: lehet az lesz következő lépés, bár meglepne. :D
Ennyire fontos lenne az a pálinkafőzésjog ?, hogy örül már mindenki neki :D Atya ég :D !
Miköze hozzá?
Adó az az APEH és a VPOP hatásköre. Ill. önkormányzatoké.
Akkor Zwack short!!!! :)
Ha nem lesz eleg ado, jonnek a legalis kupik es a kofisoppok is...
Vagy itt az alkalom leírni a rossz hiteleket végre. Leírják. Nem lesz mit befizetni :)
Persze ettől még nem lesz jó a rv. tulajoknak, de lehet nem lesz ennél jobb lehetőség.
PSZÁF felügyeli majd a bankadót, na kérem, megemlítik azt a szennyet végre..
jól bírja, de ennek a történetnek nem ma lesz vége. Ha ez tényleg így ebben a formában már idén érinti bankokat arra megüthetik szerintem.
de amúgy ez egy normális érdemi célokat megfogalmazó beszéd volt.
és lehet itthon legálisan páleszt főzni minden engedély nélkül? Hű de vidám lesz mindenki az országban ezt bevezetik. :D
nagyon helyes, otp amennyit bundázik és amilyen drága...
Ő a világ egyik legjobb mélyépítő mérnöke, Mexikótól USA-n keresztűl Szingapúrig vezető mérnök volt.
Hazacsábították.
Neki a 8 milla alamizsna itt.
A 200 milliárd forintos bankadó bevezetésének a bejelentése után - ez duplája a hétfői híreknek - nem roggyant meg az OTP árfolyama.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=448267
kiemelem: DUPLÁJA
Ket het mulva meg elojonnek az olaj-, gaz-, gyogyszer- es telefon- ADO otletevel. Hajra BUX! :)
m2 adja, Én csak hallgatom. Neten nem tudom lehet e nézni, most mesterházy beszél, igazi szarházi...
Kár, hogy nem tudom nézni. Remélem, felkerül Youtubre-ra. :)ű
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=134291&is=1
Ki az a Klados Gusztáv, aki havi 8 millát kap a BKV-tól?
Vona **** nagy :D:D döglött pumát mutogatta a világnak :D:D
Tényleg ez a pálinkafőzés most hogy lesz?
Ezentúl bárki főzhet vagy mi a szösz? :)
Nicsak....mégis oda mert vágni a bankoknak ?
A mai nap számomra örömhír ! Megyek hozom haza a pálinkafőző berendezést és amint legális új hobbimnak fogok hódolni :D Egyébként ennek a lépésnek több pozitívuma van az emberekre nézve mint gondolnátok.