Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: Chart

#264178 BudFox

nem vagy lúzer...ez a piac szerintem Európában a legkeményebb..

nincs likviditás, mutyi, drága díjak.

de ha itt tud keresni valaki, akkor szerintem bárhol.

#264177 Amatoregy Előzmény: #264171

Off

Forexben sokszor 1 perced van, hogy túl éld, nem hogy döntést hozz. Nézz rá az eurchf vagy gbpusd grafikonra.

On

#264171 BudFox

OK. azt meg majd én próbálom ki egyszer :-))

itt sokszor csak 1 perc van eldönteni hogy mit csinálj..gondolom forex -ban is.

#264170 Kissherceg

ez meg a magyar piac.. ha itt sikeres vagy 5-10éven keresztül, akkor vagy vki. Forex egyszerűbb sztm, mert likvid és bárhol van a stoppod kiütik, itthon nem.... Szóval ezzel itt nem tudsz felvágni..:))) hatizzál 5évet, aztán meglátod :)

#264165 Zabás Előzmény: #264157

én már rég! :)

Ezért is nem erőlködök! Csinálom amit csinálni akarok azt jónapot!

#264163 BudFox

Ez tényleg más mint a részvények..gyilkosabb, gyorsabb, pörgősebb izgalmasabb.

Én pl. nem haboztam 21750 -en full shortot indítani..átlag 21690 .

igy izgisebb picit, mint csak nézni..egyszer próbáld ki.

#264153 Kissherceg

ok, de határidős kereskedés merőben más, mint otps. Azért ezt fontos megemlíteni. MOL a legnagyobb súlyú komponens mellesleg.

#264142 Kissherceg

az egy dolog, de akkor miért ide írod, hogy látszott, mert csak a kt esett, nem a piac... Ez hati topik, otp topikban szeretettel várnak. Gondolom most is láttad, hogy hati emelkedik 200pontot...

#264135 Kissherceg

na látod, akkor meg mire vagy okos? Én is otpt shortoltam, longoltam. Valamit nem kereskedsz, akkor miért minősíted azokat akik igen? :))

OTP topikba meg nem írsz be, valahogy nem értem, miért nem ott írod a meglátásod...

#264131 Kissherceg Előzmény: #264126

forgalom nagyját adó papírt vették több 100kval, arra nem nagyon nyitnék shortot, de mindegy is, szép nap ez, csak a csodálatost elkúrtam:)

#264126 Kissherceg

:) honnan shortoltad, ha ilyen jól látod? gondolom tegnapi 600as kt se zavart, mert 400pont nem számít...

hati short zárásom nem vitték el a mocskok.

kapkodás

#264115 Sparrow

Vazzeg mekkora barom vagyok, rakom be a vételi stopot 21440-re akartam, nemes egyszerűséggel 440.et írtam ,ahogy kellett azonnal be is került a könyvbe....

Ááááá....