Igaz, főleg ha jó nagy tőkeáttéttel dolgozik valaki.
nem vagy lúzer...ez a piac szerintem Európában a legkeményebb..
nincs likviditás, mutyi, drága díjak.
de ha itt tud keresni valaki, akkor szerintem bárhol.
Off
Forexben sokszor 1 perced van, hogy túl éld, nem hogy döntést hozz. Nézz rá az eurchf vagy gbpusd grafikonra.
On
OK. azt meg majd én próbálom ki egyszer :-))
itt sokszor csak 1 perc van eldönteni hogy mit csinálj..gondolom forex -ban is.
ez meg a magyar piac.. ha itt sikeres vagy 5-10éven keresztül, akkor vagy vki. Forex egyszerűbb sztm, mert likvid és bárhol van a stoppod kiütik, itthon nem.... Szóval ezzel itt nem tudsz felvágni..:))) hatizzál 5évet, aztán meglátod :)
jajj -jajj oldal hír : Financial times.
ez még shortosan is elsülhet.
én már rég! :)
Ezért is nem erőlködök! Csinálom amit csinálni akarok azt jónapot!
Ez tényleg más mint a részvények..gyilkosabb, gyorsabb, pörgősebb izgalmasabb.
Én pl. nem haboztam 21750 -en full shortot indítani..átlag 21690 .
igy izgisebb picit, mint csak nézni..egyszer próbáld ki.
bazzeg, nem látod a fától az erdőt amit mondani akarok... feladtam
ok, de határidős kereskedés merőben más, mint otps. Azért ezt fontos megemlíteni. MOL a legnagyobb súlyú komponens mellesleg.
az egy dolog, de akkor miért ide írod, hogy látszott, mert csak a kt esett, nem a piac... Ez hati topik, otp topikban szeretettel várnak. Gondolom most is láttad, hogy hati emelkedik 200pontot...
na látod, akkor meg mire vagy okos? Én is otpt shortoltam, longoltam. Valamit nem kereskedsz, akkor miért minősíted azokat akik igen? :))
OTP topikba meg nem írsz be, valahogy nem értem, miért nem ott írod a meglátásod...
forgalom nagyját adó papírt vették több 100kval, arra nem nagyon nyitnék shortot, de mindegy is, szép nap ez, csak a csodálatost elkúrtam:)
Nah mára asszem kiszórakoztam magam,péz is égett,gondolom most mehetünk fel....
:) honnan shortoltad, ha ilyen jól látod? gondolom tegnapi 600as kt se zavart, mert 400pont nem számít...
hati short zárásom nem vitték el a mocskok.
200-nak kellene rendesen elesnie és akkor mehetne a full short