Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#265792 Hathor Előzmény: #265772

Nem nyitottam meg a linket nem láttam, az eladó üzletre gondoltam, írtam.

Én a XVI.kerben lakom, így közel van hozzám kerepes, Szilasliget. Amit tudni kell, hogy itt a kerületben is magasak az árak de 30körül már ki leht fogni házakat. Itt egy telek 30milka, ott 10milka. Szóval az eladó ingatlanok iránt is alacsonyabb áron van kereslet arra.

Megnézem majd a képeket leírást.

Ha pedig tudod, hogy ugrok rá, akkor minek írod? Itt nem hiszem, hogy a fórumosokat az érdekli, hogy van-e benne közvetítő.

Én továbbra is azt mondom, hogy nem az ingatlanos pénzét kell nézni egy ügyletben.

1.) A vevő nem találja meg az ingatlan, ha nincs az iroda.. illetve lehet, hogy egysezr megtalálja, de eddig nem találta ezért jelentkezett az irodánál. Akkor mi a baj, ha az segít neki megtalálni álmai házát?

2.) Miért nem jó a tulajnak, ha esetleg az iroda eladja, még akkor is, ha Ő azt állítja, hogy ez az iroda nem csinált semmit, csak meghirdette. És??lehet követni, el lehet adni egyedül, ha tudja.

3.) Ha nem tetszik a vevőnek az ár, akkor nem kell megvenni az ingatlant, és nem kell kifizetni az ingatlanost.

4.) Ha nem tetszik a vevőnek, hogy ngatlanost kell fizetni, akkor nézelődjön tovább (ez az előzők összessége)

5.) A tulaj meg vergődjön tovább magába, csökkentse az eladási árat magának, várjon éveket. Ez volt a célja..

#265784 hosszhuszár Előzmény: #265772

Sziasztok.

Ezeket a házakat, kivételesen ismerem, sok szerencsét az eladáshoz............

Sanyi védelmére kelnék, ez nem azt jelenti, hogy az összes ingatlanost védem, mert találkoztam már értékelhetetlennel is...

Én túl vagyok egy eladáson, amit Sanyi közvetített, nem volt egyszerű, ha Ő nincs, a vevőt, én már elhajtottam volna........

#265772 Ibiza Előzmény: #265765

véded a zászlót..gondoltam ráugrasz..nyílván mert ebből élsz..és túlkombinálod a képen látható dátumot.de elárulom friss eladásra szánt..a képek egy bulin készültek..egy kedves BBQ partin..én soha nem kötök kzárólagos szerz. ingatlanossal ..dolgozzon meg a hasznáért.. amiket eladtam ingatlanokat 2/3-al vezetek az ügynökök elött.

Re: bérleti jog

#265769 Hathor Előzmény: #261466

Szia,

köszi szépen, tényleg rendes, hogy gondolsz rám.

Ekkora értékű lakóingatlannak nem tudom mennyi realitása van eladás szempontjából.

Nem szoktam visszautasítani megbízásokat, ebben az esetben sem tenném, de ez egy nehéz ügy, gondolom a tulajnak is, mert talán ezt is ajánlottad egy éve kb.

Ha komoly a dolog, akkor a társirodáim pénzes ügyfeleinek kiküldhetem.

Köszi

#265765 Hathor Előzmény: #265737

Szia,

csak gondolatként írom le ami eszembe jut erről a hirdetésről, ingatlanos lélek, tudod :)

Szóval kicsit fájó az ingatlanosoknak, hogy ilyeneket írnak, hogy: ingatlanos ne, ingatlanközvetítő kíméljen, közvetítő nélkül, hagyjuk ki a közvetítőt stb.

A mi szakmán kis egy szakma.

Tulaj árulja két éve az ingatlanát és folyamatosan azt írja ingatlanos kíméljen, egyéb iránt baromi drágán kínálja az ingatlant és a kutya sem veszi meg két éve, de NE.

Ok. mit ért el ezzel?

Másik. Árulja egy évig, ingatlanos ne: év elején 15millió az ingatlan, mivel nem tudja eladni, év végére már 12millióért adja. Ez megint mire jó? buktázott 3milkát, és megspórolt 450ezer díjat.

Tegnap beszéltem itt egy fórumos taggal, megvenné az ingatlant, de a közvetítő a baj, mert 900.000Ft a közvetítő díja.

Ez az amit nem kéne kiszámítani, és akkor van baj, amikor elkezd hadoválni a tulaj, hogy azért nm enged, mert a közvetítő díja X forint. Mindig az ingatlanos van útban, de ha eladja, akkor cimbi lesz rögtön, és mindenkinek ajánlják..

Te is árulod az üzletet kb két éve, mert azóta látom hirdetni. Ha lementél volna az árral két év kamatát zsebre vágod, már eladtad volna talán. Másik.. megbízol több irodát, nem csak az OC-t és a nagy számok törvénye alapján nagyobb esélyed van eladni. De mit mond a tulaj, nem ingatlanosok hagyjanak...

Szóval ez a gondolatom erről a témáról, de tudnám még fejtegetni

Ma 200milliót esett az ára

#265748 Hathor

Sziasztok,

ma hívott a tulaj, hogy 200Millióval csökkent a Herz szalámigyár melletti ipari ingatlan eladási ára: 830helyett, 650MFT.

Emlékeztetőnek:

Sziasztok, gondoltam felrakom ide is az adatbázisomban levő ipari ingatlant, ami Csányi Herz szalámigyára mellett van közvetlenül!

Az ingatlan szerintem nagyon jó vétel, merta Lágymányosi híd lábánál található, ahova kamionok be tudnak jönni az autópályákról. Másik megközelíthetőség Soroksári út, amit szintén nem kell bemutatnom gondolom. A Herz szalámigyárom kívül egy sarokra megvette az egyik iparterületet a Tesco is, oda megépítették a Tesco áruházat.

A hatalmas irodaház havi több 10 milliókért bérbe adható. Nem beszélve a raktárépületről, amit szintén jelenleg is bérelgetnek. Hatalmas udvari beálló van a gépkocsiknak. Teherliftek a raktárakhoz! Az utcai 2387nm-es irodaházból akár egy munkásszállót is lehet csinálni, központi fűtéssel, mert radiátorok fel vannak szerelve, szobák vannak kialakítva irodai tevékenységre, szerintem jó állapotban.

A 6700nm-es raktárépület bármilyen bútor raktár, kereskedelmi raktár, gépek raktározására, de még édesség, pia, műszaki cikk raktározásra is alkalmas!!

Ha ezt is bérbeadják havonta, az is több milliós bevétel havonta!

Az ár korrekt hozzá szerintem, egy luxus ház is lehet ennyi jobb helyen, de ez legalább termel!!

És akkor az összesítése:

- Irodaház 4 szintes (pince, földszint és 2 emelet)2 387m2-en

- Raktárház 5 szintes (pince, rámpaszint és 3 emelet) 2 db 1 tonnás teherlifttel felszerelt

6 700m2

-Csarnok épület: 323m2

- Hőközpont110m2

- Teherporta: 37m2

Összesen: 9557nm!!

Ára ehhez képest (830MFt)-180MFT=650MFT

De mondom a havi kiadások jelentős részt visszahoznak!!

Stahl Judit is itt bérelt a szakácsműsorokhoz helységet :))

Nahhh? valaki nem mozdulna rá?

Ha lenne ennyi pénzem szépen kialakítanék belőle egy appartmanházat rengeteg kiadó szobával melósoknak, a raktárakat bérbeadnám, lehetne saját telephelyem, stb.. :)

Aldi is meg akarta venni, de valami kritériuma volt még..

#263850 pruntyoke Előzmény: #261360

foglalkozol ipari jellegű ingatlannal is? raktár-iroda önálló területen..nem orbitális méretek

#261360 Hathor Előzmény: #261353

ajánlom a jogiforum.hu t ilyen általános kérdésre. Ott van cégjogász, ingyen választ ad neked, nem is egyet! :)

#261355 Hathor Előzmény: #261337

CSak a ma kifizetett bérleti jogot elképzelhető, hogy később ilyen pangás mellett nem lehet tovább adni, ha nem megy az üzlet, pár hónap múlva kiderül, hogy mégsem megy, viszi a bérleti díj, rezsi a díjakat, akkor megint kell találni egy bérlőt rá.

De tény, hogy nem tudjuk a részleteket, és nem is ez volt a kérdés, hanem a lepapírozása.

Köszönöm a válaszokat! …

#261353 Ozzy_

Köszönöm a válaszokat!

Asszem beszélek egy jogásszal.

Ahogy Józsi mondja itt nincs másik helyiség, ez egy bejáratott jól menő dolog, már többször bementem, lemértem a forgalmat, úgyhogy a bérleti joggal együtt a vásárlói kört is megkapom, ami lényegesen csökkenti egy új üzlet nyitási kockázatát, illetve nagy megtakarítás is, mert nem kell befuttatni, azaz már az első hónaptól termel.

Egyébként Győrben van, tehát a pesti helyzet egyébként is irreleváns.

A legnagyobb probléma az, hogy eladó az ingatlan (nem csak az üzletből áll). Megvenni nincs pénzem az egészet, viszont, ha kibérelem és közben megveszi valaki akkor is bent akarok maradni.

Azért kösz mindenkinek.

#261337 hosszhuszár Előzmény: #261315

Írtam, gondolom, azért választja Ozzy ezt a "megoldást" mert jónak látja, gondolom jó helyen van az üzlet, érzi benne a pénzt....ha lenne mellette egy olyan üzlet, ami kiadó, biztos nem a bérleti jog megváltásán gondolkodna.....szerintem.

Viszont ebben az esetben, az lenne a megoldás, amit mondtam.

A bérleti jog megváltása, bevett gyakorlat, semmi trükk nincs benne.......

Talán, a bérbeadó szempontjából, még jó is, mert ha valaki megvett egy bérleti jogot, és befejezi adott üzletben a tevékenységét, érdeke, hogy maga helyett olyan bérlőt keressen, aki az általa kifizetett bérleti jogot újra megváltja.....

A körúti, belvárosi üzletek, már régóta halottak, ott biztos nem kell bérleti jogot megváltani, hogy beköltözhess.

Ilyen bérleti jogot általában, csak frekventált, jó forgalmú üzleteknél kérnek.

És itt jön az, hogy az olcsó lesz a drága...szerintem.....

A garain 20 éve, én is először béreltem, 250e ft/hó az első üzletemet, (amiben voltál is)

Majd kicsit később kb 3 év, 6,5 mill-ért vettem meg a bérleti jogát........

Ozzy, ha tényleg jónak látod az üzletet, ne hagyd ki, szerintem.

#261335 Hathor Előzmény: #261301

Miért nem szólsz, ha ilyen jellegű igényeid vannak??

Mondtam Nektek, hogy mindenki írja le, keresését, eladását, hátha összehozunk rá valamit.

Vannak itt kollégák akiknek tologatom ki az ajánlatokat, mondjuk még nem vettek semmit, de nem adjuk fel ezt sem :)

egyébként más dolog, hogy az alkalmi bérleti díj miatt vagy hajlandó fizetni bérleti jogot, vagy csak simán ,-)