egy pozim maradt benne hosszabbra, de ahogy nézem megy ez még lejjebb is...
egy pozim maradt benne hosszabbra, de ahogy nézem megy ez még lejjebb is...
belenyúltam rövidre gbpusd longba. Lehet, hogy szép halál lesz...
Ujra nyitottam 598-on. Kicsit szűkre húztam a követőt, most ki is ütött...
Nem kell olyan topikokat látogatni! Én is megpróbálom megállni, de nem igazán megy :)
Offtopic: lassan elmegy a kedvem a Stocklandyardtól, van más oldal, ahol megtalálhatók vagytok?
tegnapi szinten visszatudnám nyitni az eurcad longot.
De valamiért tartok tőle.
Üldözési mániám van?
Üdv!
Az usdhuf short eddig bejött. A realben már zártam,mert kevés a marginom ahhoz,hogy kibírjon egy 250-es árat,de demóban tartani tudom,amíg visszamegy 220-ra. Már most 300pont a swapom. Még mindig azt mondom,ha van elég margin,akkor mindenképpen nyerő lesz a short. Lehet tartani a végtelenségig? Nem változik mínuszra a swap egy idő után?
gbp usd shortok zárva kivárás össz - 50 pötty
eurusd long tart
Nem birtam magammal. Nyitottam egy eurcad longot 590-en. Stop 597-en, 30-as követő megy rajta.
Tudsz olyat aki meggyőződése ellenére a másik irányba lép poziba?
Törjön ki az ékjéből, csatijából felfelé, aztán hadd menjen.
Nem vagyok nyugodt Én sem, de úgy gondolom, hogy az EUR innen fel. Megérintette havi charton a 200MA-t, ahogy korábban írtam, hogy meg fogja tenni. Ez évre elvileg ez volt az alja szerintem. Hangsúlyozom, hogy szerintem, és ráadásul pozielfogultfüggő vagyok most.:)
Volt pénteki eurchf long. "Ekg" vizsgálaton voltam ott zárhattam volna 10 pip pluszban. De a látott eredmény annyira elkeserített, hogy nem is foglalkoztam vele.
Az eurcad-ot meg egyszerűen nem értem. Vagy háromnapja ha 15-ös követő van rajta zárta volna, a jelenlegi követővel meg 2-3 pip hiányában nem húzta 0-ba.
Most a teljes pakk kisebb mint 50-eres tőkeáttéttel meg, meglátjuk....
Kivéve arany, de az meg nem ide való......
Gondolkodom a eurgbp longon. De:
- ez a dög eur mi van ha mégse akar szárnyalni
- mi van ha - bár nagy a gáz - az angolok ügyesebben kommunikálnak mint mi (mondjuk ezt nem nehéz túl szárnyalni.)
Egyébként meg nagyon zavar, hogy az eur párok éves minimum közelében vannak. De valahogy nem akar semmi se megpattanni felfelé....