Ismerős. :(((
Nálunk is volt hasonló helyzet. Ablakon locsoltunk be tömlővel, bennt 200 liter benzin. Senki se sérült meg csak a tűzoltó aki amikor kiszállt az autóból szögbe lépett. 1 autó (400 ft-ot kaptunk érte) és két motor bánta...
Ismerős. :(((
Nálunk is volt hasonló helyzet. Ablakon locsoltunk be tömlővel, bennt 200 liter benzin. Senki se sérült meg csak a tűzoltó aki amikor kiszállt az autóból szögbe lépett. 1 autó (400 ft-ot kaptunk érte) és két motor bánta...
csúf végzet, de legalább nem közúton....
küldtem :)
Leégett a garázs a tűzoltók sem találták meg a tűz okát. Ott állt, aztán eldőlt...
Íme az én 650-es v-stromom:(
http://kepfeltoltes.hu/view/100608/HPIM2909_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szép lett, grat, csak egy kicsit kicsi...a kép..:))
Küldesz emailben?
Köszi.,
az avataromon új külsővel a vas...
szép munkát csináltak a krómban is és a bőrben is..
júliusban ülés következik: www.nogg.hu
El mennék én autóval is ha lenne :(((((((((((
Ebben a hónapban a 8.-ban ülök.
650.
ha ha hatit végig shortolnám 22k-tól 9 k-ig, majd 9k-tól 32 k-ig 1 kontival long, akkor az ára is meglenne....
Most próbáltam (mint koca motoros) egy Vstorm-ot. Hűűűű. Nagy élmény!!!!
Ilyenek ezek, mindig csak ígérgetnek, de inkább a full lombard bux shortjukat terelgetik.. :-)
akit érdekelhet egy pár korsó hideg sör jövő hét pénteken omega koncert előtt, az privibe írja meg a telószámát... Alsóörsre gondoltam... szűkített stockis tali, ha már gazdánk nem szervez normális talit :))))
én is csütörtöktől terveztem, de lehet csak pénteken megyünk. innen messze van... :)
péntek este nekem OK.
Ha a Harley talival kapcsolatban kérdezed, én csütörtöktől vasárnapig leszek lent. Korábban a péntek lett javasolva Stocklandyardos berúgásnak..
Ha megvan, kivel-mivel-hová, valaki írja le nekem PÜ-be, ha kérhetem. Előre is köszi:)