Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#263438 Zabás Előzmény: #263432

Azon röhögök itt magamban, hallgatva a parlamenti beszédeket, hogy a FIDESZ minden olyan ellen fellép /korrupció/ amit ők is ugyanúgy csinálnak még a mai napig is polgármesteri szinteken! :))

Szarban lesznek, ha nem fognak tudni lopni a saját határozataik miatt!! Vagy esetleg kiderül valami a kormányzás alatt! :)

Mert tuti pár ember ebben a pár évben erre szakosodott és jó pénzekért adja el az infókat!!

#263434 Zabás Előzmény: #263432

Nincs más lehetőségünk! Sajnos!! Ha nem etetjük őket elhúznak a szomszédos országokba!

Magyarország képtelen a saját lábán megállni! Itt Mo-n mindenki csak szolgáltat nem termel szinte senki! Nincs is mit Kína úgyis mindenkit lenyom!!

Itt zsidóznak sokan, miközben Kína ural minden és mindenkit még a zsidókat is!

Re: Magyar Hírlap: banki különadó, a magánnyugdíjpénztárak államosítása és a minimálbéresek megadóztatása jöhet

#263433 Zabás Előzmény: #263427

Dehogy is! Azért szerezzenek egy kis tapasztalatot mielőtt kormányra ültetnénk őket!!!

Ha Ők vagy az LMP nyert volna és kerültek volna kormányalakításra a csőd 100%-os lett volna! Nem tartom őket kormányzásra felnőve

Elég a parlamenti hozzászólásaikat meghallgatni! Sokuk még beszélni sem tud! Aki meg tud az meg gondolkodni nem!

#263432 gentlemanus Előzmény: #263423

Az világos, hogy ésszel kell tenni mindent.

De ne haragudj, az nem normális, hogy azonnal saját magunkkal szemben más pártjára állunk, és a saját kutyánk helyett a másét etetjük.

Re: Magyar Hírlap: banki különadó, a magánnyugdíjpénztárak államosítása és a minimálbéresek megadóztatása jöhet

#263427 Wall street Előzmény: #263089

Hát igen, a Jobbikra kellett volna szavazni, Vona értelmesebb, mint Orbán ! Orbánt csak a hatalom érdekli, mert egy hatalommániás semmi több . Orbán akárhányszor mond valahol valamilyen rendezvényen szöveget mindig olvassa, hát igen ebből is látszik, hogy nem magától mondja, inkább felolvasást tart, Vona Gábor pedig Ő mutat valami érzelmet is a népnek, nem csak oda vágja.

Most Orbán fog lopni, nem Gyurcsány !

Orbánt is nem ártana néha emlékeztetni, hogy neki is vannak főnökei : a nép !!

#263416 gentlemanus Előzmény: #263397

Hidd el olvasok elegendő nemzetközi sajtót.

De engedd már meg nekem, hogy lesz@rjam, hogy mit írnak vérliberális médiák.

Egyrészt mert pontosan tudom, hogy mi várható el tőlük, másrészt pedig pontosan tudom, hogy ezeknek az érdekei Magyarországéval összevetve mindig totálisan ellenkező irányúak.

Azért ne feledjük már el a prioritásokat: a saját utunkat járjuk-e, vagy állandóan azon remegjen a lábunk, hogy jajjajajajajjjjjjjjj mit fog vajon írni az FT, vagy a FAZ, vagy SME vagy mit tudom én még melyik lap.

Tehát elvárható lenne, mindenkinek a saját jól felfogott érdekében, hogy legalább a kezdeti periódusban megadja a kezdő bizalmat.

Független nemzetközi sajtó???

Na most sikerült megnevettetned.

Meg az nem tetszik, hogy…

#263410 Zabás

Meg az nem tetszik, hogy a kormány úgy fényezi magát az árvízi védekezési intézkedéseit! Amik vajuk be a kötelessége! Viszont arról egy szót sem szólt, hogy bizonyos gárda szervezet is ott van és önkéntesen segít az embereknek fajtól/nemtől függetlenül!! Bár én ki nem állhatom a gárdát , de ez zavar!

Másik, ezt az árvizet is az MSZP nyakába akarják varrni! Na ez nagyon tetszett! Állítólag ők tehetnek a keletkezett károkról! :D:D:D

#263397 Zabás Előzmény: #263389

Neked meg egy kis nemzetközi sajtót olvasni! Ahol talán nem pártutasításra írnak!

#263394 Zabás Előzmény: #263377

Én komolyan nem értem, hogy Mo. miért tart itt ahol tart!

Olyan okos ennek az országnak a népe, ha kell az EÜ-höz, ha kell a Focihoz, ha kell a Oktatáshoz sőt ezek szerint a költségvetéshez is értenek!

Komolyon beszarás, hogy itt milyen okos emberek vannak! :)))

Én ezekhez nem értek és nem is akarok, és hozzászólni sem tudok, fogalmam sincs, hogy hogyan kalkulálják ki ezeket a csillagászati számokat és azt még inkább nem tudom, hogy i alapján költik el!

Ezt megtartanám a szakembereknek! Ott is azoknak a független nemzetközi sajtónak hiszek akik normálisan politika mentesen teszik közzé az általam feltételezett valóságot!

Én csak egy kétkezű munkás vagyok aki mindig a bőréről vonja le a gazdasági helyzetet! Ami jelenleg még mindig sz@r és ezt nem a FIDESZ nyakába akarom várni 2 hét után! Erről csak a Szocik tehetnek, hogy ennyire gyászos az anyagi helyzetünk, de sajnos egyre jobban kezdek kiábrándulni,hogy itt akár 2-3 év múlva valami is változni fog! Egyenlőre a nemzetközi helyzet sem engedi! De persze még van idő bizonyítani!!

#263377 gentlemanus Előzmény: #263349

Nem, de arról igen, hogy szoclib barátaitokkal tátott szájjal figyeltétek, ahogy a világra és benne Magyarországra ráborult a globális pénzügyi válság. Illetve egész pontosan magát a hazát lesz@rták barátaitok, csak a saját zsebük dolgaival voltak elfoglalva. Gondolom a privát pozik szépen ki lettek irányra építve mindig. Azt a legkönnyebb, hogy a tehetetlenségetek miatt csak egyet tudtatok tenni, hogy tele gatyával rohantatok az IMF-hez, meg az EU-hoz. Jó kádáristához híven röhögve vettétek fel az óriási hiteleket, hogy ki lehessen fizetni mindenképp a spanrétegeteknek a nyugdíját.

Kérdezem: normális, hogy 3,8-as hiányt tartani kell, miközben a büdzsé 85%-a kiürült május végére? Szerinted? Május az év 5. hónapja. E hó végére elfogy a teljes zsé. Tudtommal egy évben 12 hónap van. És utána?

Gyerünk, elő lehet vezetni testvérek, hogy júliustól-decemberig miből akartok zsetont előteremteni?????

Tudtommal kormányon 2 cikluson keresztül is a szoclib volt.

Tudtommal a büdzsét Bajnai-Oszkó páros terjesztette be.

Lehet Orbánék ellen rinyálni, fröcsögni, miközben ti vettétek fel az óriáshiteleket, ti készítettétek a büdzsét, stb. Jó, tehát bajtársak, szerényebben álljunk már hozzá e problémakörhöz.

#263363 -sabe Előzmény: #263351

És ezekben szerinted a Fideszesek nincsenek benne? Meg a parkolótársaságokat kihagytad.

Ha kormányzati negyedet említed az oké, nekem is szúrja a szemem.

Pletyka:

"Áder azóta húzódott kicsit vissza, amióta beszaladt a pártközpontba, hogy fiúk, kinyomoztam, hogy az M6-os mentén egy csomó emeszpésnek van telke arra várva, hogy jó pénzért ki legyen sajátítva, csináljunk botrányt. Errefel lehűtötték, hogy János, pont nem kellene ezt annyira feszegetni, mert egy csomó fideszesnek is van ott telke."

"Az Origo értesülése szerint a székesfehérvári Sóstói Stadion VIP-páholyában Orbán Viktor rendszeresen együtt néz meccset Kovács Bence Jánossal, valamint Csányi Sándorral, az OTP elnökével, és Hernádi Zsolttal, a Mol elnökével. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje által alapított felcsúti fociakadémia finanszírozásában részt vesz a Mol, és a Demján Sándorhoz kötődő Trigránit is, Demján nemrégiben a Wallis által alapított Milton Bankot is megvette.”

#263359 Scipio Előzmény: #263322

Bár a kifejtéssel egyet értek, azért a leegyszeűsített megfogalmazásokkal vigyázzunk: "pénzügyi- vagy vallási csoportok érdekeit képviseli az ország illetve állampolgárai érdekével szemben."

Ez alapján a külföldi cégek magyar vezetőit is ide sorolhatnánk hiszen a cég profitja előrébb való mint az ország és lakóinak érdeke, vagy például a kataolikus egyház papjait, hiszen a Vatikán utasításai mindig előrébb valóak, mint a hazai érdekek...