Én tök fordítva gondolkodtam, másodszor maradtam le a 18. xxx-es shortról :))
Én tök fordítva gondolkodtam, másodszor maradtam le a 18. xxx-es shortról :))
Gratula! Az ember tartsa magát a céláraihoz, még akkor is ha netán ma jóval feljebb zár :))
Én sajnos nem voltam az elmúlt 2 órában, így csak néztem most, hogy mi is történt vele, már másodszor maradtam le a héten a 17k alatti bevásárlásról :(
Én most longban, de nem zárom pár pont miatt, remélem felviszik...
Háta bányajáradékos hír nem jött túl jól, de reméljük valami pozitívat is felröppent a szurkoló tábor.
zártam a longot 16950-17150
amikor elsőként jött fel 150-ig, elmohóskodtam és 210-re álltam
Pedig nem ártana..még várok 10 percet, aztán beállítom ótomatára...
Az Európai Bizottság közleménye a MOL bányajáradékáról
Az Európai Bizottság versenypolitikáért felelős biztosa, Joaquin Almunia közleményében arra utasítja a MOL-t, hogy 112 millió euró bányajáradékot fizessen vissza az államnak, mivel az erről szóló korábbi megállapodás uniós szabályokba ütközik.
A bizottság még 2009 januárban indított átfogó vizsgálatot annak megállapítására, hogy a magyar kormány által a bányajáradék emelése alól a MOL-nak adott mentesség nem ütközik-e az állami támogatásokra vonatkozó közösségi szabályokba. Brüsszelben egy 2007. novemberében érkezett panaszra kezdtek vizsgálódni. A vizsgálat tárgya az a 2005-ben kötött megállapodás volt, amelynek értelmében a MOL által kitermelt szénhidrogének után fizetendő bányajáradékok a magyar nagyvállalat legtöbb szénhidrogénmezője tekintetében 2020-ig változatlan összegűek maradnak, miközben a magyar bányászati törvény 2008 elején hatályba lépett módosítása a bányajáradékok jelentős emeléséről rendelkezett.
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=14246
Ugyanezt tudom mondani...
A nyitó csábító volt, de mást figyeltem, 900nál meg vártam h 18k ig visszahúzzák.
Pedig megismételhettem volna a pénteket.
én többször is:
18750-17850
17800-17800
tehát bukó mindkettő. Amíg oti bejárta Tolnát-Baranyát ez állt egyhelyben. Attól tartottam visszahúzzák 18k fölé. :S
Türelmetlen voltam...
ja és beálltam venni 17k alá hátha...
hiszitek vagy sem, a végén volt még egy longom 17900-18100
természetesen ez is minipakk :S
Én ott már nem mertem venni, pedig rágódtam rajta egy ideig... Én is csak minipakkozok , nem merek komoly pénzeket betolni, pedig pont egy tucat vételem volt ma, kivétel nélkül nyerőben zárva, de sajnos meg nem gazdagodtam rajtuk...
17490 és 17500 volt a beker, úgyhogy meg. Sejtettem, hogy 0-ba húzzák ezért álltam 18k alá. Sajna ezek csak minipakkok. Nem merek nagyobbat nyitni :(
Ja és ha a gyerek nem ehet a szobában, apának se lehet...
Azért gondolom a 200 pont megvolt így is, úgyhogy gratula :)) Legközelebb meg készíts be szendvicseket :))
Volt ma 17k alatt? 17 300 alatt nem is láttam, most nézem tényleg lement, szépen lemaradtam róla...
komolyan nem értelek.. Egyél csülköt...:D
17990-re álltam a mai vételekkel, majd elmentem ebédelni.
Ebéd után látom mindent öntögetnek, gondoltam lezárom nyerőben és odaadtam 17720-ért. Nem telik el 5 perc és kiszedik 18k-ig.
Hogy méééé nem ettem halat....