Az van, nem tévedsz.
Sziasztok,
egész nap szinte nem voltam. Mondjuk utólag visszanézve se tudtam volna mibe belenyúlni. Olyan semmit mondó mozgások vannak. Vagy csak nekem tűnik úgy?
A hétvégi hírek alapján akár! :(
5 évet jósolnak az € utána ????
Bizzom benne
Viszont cimballi számolása alapján akár az 1,1776, 1,1630- is benne lehet na ez remélem nem lesz
Az eurónak lassan külön utasnak kell lennie. Vagyis emelkednie kell akkor is, ha a részvénypiac esik. Ha itt nem fogják meg akkor tényleg feloszlás veszélybe kerül az EU zóna.
Fel, de még csak figyelek.
Nálam itt volt a váltás:
http://img197.imageshack.us/img197/2225/132l.png
Ezt mondtam, hogy sikerült összhangba hoznom az MA-kat a CCI-vel. :)
zártam mert ha azt csinálják amit szoktak akkor inkább nem akarom végig nézni (1882,25, 1881,75-ről volt 2-2 egységem )
(europát megveszik)
volt rajta egy pár pötty. :-) (zárások 1823, és 1825,25)
a köv nyitás napos alj szerint tervezem, de legalább nyugodt vagyok.
pénteken nagyon megégettem magam eurusd longgal :-)
szépen beragadtam vele (és hát elment 3 hét nyereségének az 1/2-a (1500 euró margin call-t kaptam) :-(
így meg legalább már a hati shorttal, meg a reggeli okossággal vissza jött az 1/3-a (14 euro híján)
eurusd longom nyitója 1 egység 1,19014, stop 1,1865 target 1,35 :-) (merjünk nagyot álmodni)
darálom, darálom :-)
Remélem felkeltél!
Én igen eurusd kitőrés megvolt 1,1904-es átlagtól trail szerinti zárásokkal 110 pontra jó voltam, a megfelelő méretekkel :-)
szép long trend!!!!!
1500 kötéssel küldték békába az S&P hatit. A CFD-n hasonlóan semmi forgalom lehetett. Jól tetted, hogy zártál.:)
3 egység nasi short zárva 1 maradt stop 0-ban
adtam gbpusd-t+ limit eladás 1,455 , vettem még eurusd-t
Volt most valami korrekcióféleség, de úgy tűnik elég hamar feladták.
Még "utoljára" szétpofozták az eurót. A G20-on az EU résztvevők a költségvetési szigorítás mellett döntöttek, xarnak USA ajánlásaira. Ezért lehet, hogy a gazdasági (mesterséges) növekedés megáll, de az EU államok költségvetési helyzete látványosan javulni fog, míg az USA-és Japáné tovább csúszik a szakadék felé. Geithner elmehet a .... A dollár pedig nem sokára szintén oda.:)