Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: megbízás

#265501 Robag Előzmény: #265489

Questornál is lehet adni feltételes megbízásokat. (Nem biztos hogy mindkettőt egyszerre.)

Re: megbízás

#265489 surrano Előzmény: #265467

az en rendszeremben ezt 'if done' ordernek hivjak, es pont azt tudja amit te szeretnel. nem tudok rola hogy magyar kereskedesi platformok kozott lenne olyan ami ezt tudja.

megbízás

#265467 ikszf

olyan lehet valahol, vagy létezik egyáltalán olyan, hogy még nem teljesült limit megbízásra adok stop és TP szintet is?

Azt szeretném, hogy ne kelljen gép mellett ülni.

Pl 9950-es árfolyam mellett megadom, hogy 10.000-nél short pozit nyisson, de 10.100-nál stopolja ki, és 9.500-nál zárja nyereségben.

Létezik ilyesmi egyáltalán? Vagy már van is ennek a megbízástípusnak valamilyen bevett neve?

Re: nincs cím

#264930 Hathor Előzmény: #264923

:) okés, köszi, remélem megy, ha szükség lesz rá.

Nálad sem jön be adat Petin?

#264923 Amatoregy Előzmény: #264921

viszont ha visszaállítod holnap reggel a rendszeridőt tegnapra (ma-ra) akkor lejönnek holnap petiből a mai adatok 8 óra előtt.

#264921 Hathor Előzmény: #262841

Persze sima netbrokim van ersténél, mivel egyáltalán nem használom ki, a Petin van a reál, és egész nap az van nyitva, főleg, hogy Amibrokerrel van összekötve.

Ja!! Amibroker, mivel nem ad adatot most kereskedési idő után Peti, így amimat sem tudom betölteni a 3óra utáni kötésekkel, pedig ma be kéne tölteni 24h-ig.

Petinél mindegy, hogy reál, vagy demo, egyforma a felület. Viszont be lehet petiben gyertyás chartokat is állítani, úgy nem C64es az egész. Mondjuk erste sem szebb nekem, ez is C 64-es fazonú, nem?

#264917 Hathor Előzmény: #263655

Szia,

én is ezen mérgelődöm. Kereskedési idő után szoktam letölteni a kerinfo ablakot, kinyomtatni, de hétfő reggel sem tudtam 8.25előtt kinyomtatni, mert üres az egész felület, meg most sincs semmi, néha hibát ír ki, néha pedig teljesen üresek az ablakok, most sem tudom mi történt ma, mert 3kor elmentem melózni..

muszáj megnéznem a bét honlapján a záróárakat

Megjött a válasz az erst…

#264848 Scipio

Megjött a válasz az erstétől a pénteki záróban történtekre való reklamációmra.

" Tájékoztatni szeretnénk, hogy 2010.06.07-én, 16.10 és 16.30 közötti időszakban a Budapesti Értéktőzsde és Társaságunk tőzsdei kereskedési rendszerei között adatkapcsolat-szakadás lépett fel. A hiba miatt a megjelölt időszakban szünetelt az adatszolgáltatás, illetve nem volt mód tőzsdei megbízások rögzítésére sem. Az adatkapcsolati probléma átmenetileg az egyes számla-nyilvántartások adatait is érinthette. A hiba elhárítását kollegáink még a nap során elvégezték."

Adott az erste egyhavi real time előfizetést... Hát mit mondjak a szolgáltatáskiesés miatti bukóm ennél nagyságrendileg több volt, ráadásul amúgy sem igen szoktam realt fizetni a forgalmam miatt, szóval nesze semmi fogd meg jól...

szerk: most látom ezek a szerencsétlenek még a dátumot sem tuják, nem 7.-én, hanem 4.-én volt a probléma, jellemző...

#263707 ikszf Előzmény: #263655

én most is be tudok lépni (fiókom nélkül próbáltam)

Nem hiszem, hogy azt tesztelik, nekem nagyon úgy tűnt a korábban bemásolt hivatalos válaszból, hogy még jódarabig nem lesz semmi abból.

Kereskedési időn túl más…

#263655 Benjoe

Kereskedési időn túl más se tud belépni a Peti-be? Nekem már hétvégén is ezt csinálta, meg ma is. Remélem már az új rendszert tesztelik, azért van.

#262951 lackok Előzmény: #262830

Erste webes felületen meg kell nyitni a külön ablakos árfolyamokat, az frissíti magát autómatikusan és nem fog kijelentkezni a szerverről.

#262841 Scipio Előzmény: #262830

Gondolom sima netbrokid van - csak ott van ilyen kijelentkezős eljárás - annál sokkal jobb a Peti, viszont a netbroki pro számomra szimpatikusabb, amikor megláttam a Peti-t olyan volt nekem mintha a régi C64-esemre írták volna :)) De nyilván ez is megszokás és ízlés kérdése... Bár azt nem tudom, hogy a real times-os Peti az erstéhez hasonlóan nem egészen más-e mint a normál...

Amikor a kbc-t kötöttem még jóval magasabb erstés díjaim voltak, aztán pont akkor sikerült lealkudni, így maradtam a megszokottnál, de az elmúlt hetek erstés problémái kicsit kiakasztottak, már csak egy t+3 napot kell kibírnom kereskedés nélkül, aztán jöhet az átutalás :)

#262830 Hathor Előzmény: #262564

Nem olvasok vissza a topikba, mert kevés időm van, de a KBC-nél jobb felület szerintem nemigen van. Nekem erste is van egy éve, de meg sem nyitom, eddig háromszor nyitottam meg, pedig 50-50%ban van a tőkém a két számlán. Én ki nem áéllhatom a nehéz bejelentkezést (kódok, sms várása), utána 30percig ha nem frissítem az oldalt, akkor kiléptet, akkor szeretnék lépni, látom már kiléptetett, akkor újra bejelentkezés.

Nem tetszetős az oldala, rondák a chartjai.

KBC nálam a legjobb. A héten egyszer sem fagyott. Sőt... általában ha lefagy, akkorr is újra frissül 30mp-en belül.

#262827 _pda_ Előzmény: #261419

persze (4. alpha)

mondjuk a GUI változtatáson kívül fene nagy érdekességeket nem találtam benne :S