Helyreallitas meg csak lesz, de mibe kerul majd ez a gazdasagnak??? Lesz némi profitkiesés...
Helyreallitas meg csak lesz, de mibe kerul majd ez a gazdasagnak??? Lesz némi profitkiesés...
múltkor 750 mrd EUR volt a gap up ára, és minden emelkedett a világban. most nincs 750 mrd, és szerintem a hangulat elég negatív a világban....az olaj elérte Floridát (biztosan növeli az ingatlanok árát....)....Németországban újabb belpolitikai feszültségek....Obama rugdalja a BP-t....izraeliek megint keménykedtek egy hajóval, de legalább nem lőttek....és minden a K-Eu árvízzel van tele, német hírcsatornák is ezt nyomatják....brutál pénz lesz a helyreállítás
Akcióterv kihirdetése legkorábban hétfő este, kedden reggel:
Ami szerintem biztos az elkövetkező hetekben (akár 1-2 hónapban), az a volatilitás.
Hati csoroghat még lejjebb ebben a körben, de már nem túl sokat. Oti is sokat esett, nem nagyon kéne lejjebb mennie már a nyakvonalhoz. Hatiban és otiban nagyjából letudhattuk a nagy elliott A pontját hetesen. Persze ettől még eshet a többi blue, pattanhat fel az oti, és ezáltal stagnálhat a mostani szint körül a bux a héten.
Összességében nem várnék további pánikot a következő pár héten, max nagy rángatásokat.
Legkésőbb köv. héten el kéne indulni fölfele, kikerekíteni a jobb vállat, és célba venni a B pontot hetesen. Ez több hétig is eltarthat.
Na majd ha ezen túlvagyunk, és rendesen látszik a jobb váll illetve B pont a hetes grafikonon, majd szépen lefordulunk róla, na majd akkor lehet nyugodtan beleülni a hosszú távú shortokba.
Persze mivel a fentiekre semmi garancia, ezért longolni is életveszély. Aki ügyes, vagy szerencsés, az menet közben is foghat a rángatásokban akár shorttal és longgal is, de nagyon észnél kell lennie.
Valahogy így látom.
Ez nagyjából akár bele is férhet az elképzeléseimbe, de hétfőre nem mernék fogadni hogy mi lesz. Inkább zártam is a shortomat pénteken, ha nem is a legideálisabb helyen. Nem akartam átvinni hétfőre.
Azután kicsit kizoomoltam a 0 pozi megnyugtató tudata mellett, és hetes chartokat kezdtem el nézni. Azok alapján van egy elképzelésem a nagyobb folyamatokról, de hogy ebből hétfőn mit csinál meg, arra egyik irányban sem fogadnék most.
ezzel a beköpéssel, bearanyoztad az estémet :D :D :D
Már mondtam, szerintem OTP 2 nap alatt nem az USA -300 pontját este le...
Persze MOL, Richter eshet, de OTI-t nem nagyon hiszem
sztem Ázsia hétfőn esni fog, mint az állat, hiszen mi délután ejtettük a fejére a világot.
Az usa is még bőven esett ahhoz képest, amikor zártunk.
Tehát sztem hétfőn borzasztó minusszal nyitunk, majd nyugat EU el fogja olvasni a híreket, hogy mégsem vagyunk görögök és utána elkezdünk felfele menni, amit az amerikaiak délután lekövetnek -persze ceteris paribus! Ha az mediterrán trio ráerősítene vmi hírrel az esésre, akkor mehet tovább lefele vastagon.
Tehát sztem hétfő délelőtt kell zárni a shortokat. Én már péntek délután betáraztam OTP-ből, de sajnos ez még esni fog talán. Jövő hét péntekig viszont el fogom adni 5750-en!
wizes, megkérdezhetem szumma szummárum az évben plusszban vagy-e?
van azoknak éppen elég bajuk ahhoz, hogy essenek...
nem kellünk mi is hozzá...
:D
dehát, usa, is a szíjcsináló, meg kóóósa miatt eset....
nem volt olyan negatív a péntek... gondoljátok el honnan húzták vissza... másrészt usa zárásunk után kezdett el esni igazán.... szvsz nem lesz nagy gap up, sőt....
az otpn kívül a 3másik eshet bátran, otp meg kicsit korrigál, sztm ez lesz...
22:30 kor hozzák nyilvánosságra az ország "átvilágítás" -t ha jól tudom..vasárnap lesz elég idő kielemezni..gondolom vasárnap az Este -ben is kielemezik, meg egéyb műsorokban cikkekben...
szóval meglátjuk...énszerintem lesznek csontvázak.
en is shortban es sajnos attol felek h lesz...kepesekra...mar csak azt nemtom hogy erdemes e zarni vagy csak beijesztenek aztan megyunk le megint
Mint maci az ablakon ahogy Zabas mondta h jol emlekszem :)
szerintetek lesznek likvidálások hétfő délelőtt ? vagy mikor szokták ezeket ?
ha hétfőn megint lesz egy ilyen 1500 pontos gap up attól lehidalok :D
remélem nem lesz...minden 3 hétben nem lehet ilyet megcsinálni azért.
Egyik ezt mondja, másik azt, noooormálisak ezek? És ezt még le is kéne kereskedni...
nem tudom srácok, de sztm várható volt. Mondjuk nem ilyen szintű kommunikációra gondoltam, hogy ennyire pánikosra, de bejelentenek pár dolgot és attól zutty. A mérték engem is meglepett, hosszabb távon pedig sajnos nem csak közeli helyzet lesz...