Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: fej-váll hetesen

#262837 akpo7 Előzmény: #262834

Helyreallitas meg csak lesz, de mibe kerul majd ez a gazdasagnak??? Lesz némi profitkiesés...

#262834 Euroman Előzmény: #262791

múltkor 750 mrd EUR volt a gap up ára, és minden emelkedett a világban. most nincs 750 mrd, és szerintem a hangulat elég negatív a világban....az olaj elérte Floridát (biztosan növeli az ingatlanok árát....)....Németországban újabb belpolitikai feszültségek....Obama rugdalja a BP-t....izraeliek megint keménykedtek egy hajóval, de legalább nem lőttek....és minden a K-Eu árvízzel van tele, német hírcsatornák is ezt nyomatják....brutál pénz lesz a helyreállítás

#262819 Robag Előzmény: #262818

Ami szerintem biztos az elkövetkező hetekben (akár 1-2 hónapban), az a volatilitás.

Hati csoroghat még lejjebb ebben a körben, de már nem túl sokat. Oti is sokat esett, nem nagyon kéne lejjebb mennie már a nyakvonalhoz. Hatiban és otiban nagyjából letudhattuk a nagy elliott A pontját hetesen. Persze ettől még eshet a többi blue, pattanhat fel az oti, és ezáltal stagnálhat a mostani szint körül a bux a héten.

Összességében nem várnék további pánikot a következő pár héten, max nagy rángatásokat.

Legkésőbb köv. héten el kéne indulni fölfele, kikerekíteni a jobb vállat, és célba venni a B pontot hetesen. Ez több hétig is eltarthat.

Na majd ha ezen túlvagyunk, és rendesen látszik a jobb váll illetve B pont a hetes grafikonon, majd szépen lefordulunk róla, na majd akkor lehet nyugodtan beleülni a hosszú távú shortokba.

Persze mivel a fentiekre semmi garancia, ezért longolni is életveszély. Aki ügyes, vagy szerencsés, az menet közben is foghat a rángatásokban akár shorttal és longgal is, de nagyon észnél kell lennie.

Valahogy így látom.

#262818 Robag Előzmény: #262810

Ez nagyjából akár bele is férhet az elképzeléseimbe, de hétfőre nem mernék fogadni hogy mi lesz. Inkább zártam is a shortomat pénteken, ha nem is a legideálisabb helyen. Nem akartam átvinni hétfőre.

Azután kicsit kizoomoltam a 0 pozi megnyugtató tudata mellett, és hetes chartokat kezdtem el nézni. Azok alapján van egy elképzelésem a nagyobb folyamatokról, de hogy ebből hétfőn mit csinál meg, arra egyik irányban sem fogadnék most.

#262811 Ricsi Előzmény: #262810

Már mondtam, szerintem OTP 2 nap alatt nem az USA -300 pontját este le...

Persze MOL, Richter eshet, de OTI-t nem nagyon hiszem

#262810 matgab Előzmény: #262806

sztem Ázsia hétfőn esni fog, mint az állat, hiszen mi délután ejtettük a fejére a világot.

Az usa is még bőven esett ahhoz képest, amikor zártunk.

Tehát sztem hétfőn borzasztó minusszal nyitunk, majd nyugat EU el fogja olvasni a híreket, hogy mégsem vagyunk görögök és utána elkezdünk felfele menni, amit az amerikaiak délután lekövetnek -persze ceteris paribus! Ha az mediterrán trio ráerősítene vmi hírrel az esésre, akkor mehet tovább lefele vastagon.

Tehát sztem hétfő délelőtt kell zárni a shortokat. Én már péntek délután betáraztam OTP-ből, de sajnos ez még esni fog talán. Jövő hét péntekig viszont el fogom adni 5750-en!

#262802 Csokigyáros Előzmény: #262798

nem volt olyan negatív a péntek... gondoljátok el honnan húzták vissza... másrészt usa zárásunk után kezdett el esni igazán.... szvsz nem lesz nagy gap up, sőt....

#262797 BudFox Előzmény: #262794

22:30 kor hozzák nyilvánosságra az ország "átvilágítás" -t ha jól tudom..vasárnap lesz elég idő kielemezni..gondolom vasárnap az Este -ben is kielemezik, meg egéyb műsorokban cikkekben...

szóval meglátjuk...énszerintem lesznek csontvázak.

#262794 ang3lt Előzmény: #262791

en is shortban es sajnos attol felek h lesz...kepesekra...mar csak azt nemtom hogy erdemes e zarni vagy csak beijesztenek aztan megyunk le megint

Mint maci az ablakon ahogy Zabas mondta h jol emlekszem :)

#262792 BudFox Előzmény: #262594

szerintetek lesznek likvidálások hétfő délelőtt ? vagy mikor szokták ezeket ?

#262791 BudFox Előzmény: #262782

ha hétfőn megint lesz egy ilyen 1500 pontos gap up attól lehidalok :D

remélem nem lesz...minden 3 hétben nem lehet ilyet megcsinálni azért.

#262784 akpo7 Előzmény: #262782

Egyik ezt mondja, másik azt, noooormálisak ezek? És ezt még le is kéne kereskedni...

#262782 Kissherceg Előzmény: #262781

nem tudom srácok, de sztm várható volt. Mondjuk nem ilyen szintű kommunikációra gondoltam, hogy ennyire pánikosra, de bejelentenek pár dolgot és attól zutty. A mérték engem is meglepett, hosszabb távon pedig sajnos nem csak közeli helyzet lesz...

#262781 Joello Előzmény: #262772

Amúgy folyamatosan azt hangoztatták, hogy gyengébb forint kellene. hát most lett...