Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: nincs cím

#298902 zeeh_ Előzmény: #298898

Köszi, majd megnézem a következő futamnál.

Nálunk sincs kábelen, csak a "tányéros" megoldás játszik, de pont az időjárás miatt az nem az igazi.

#298900 banyaiz Előzmény: #298893

van előfizetésem, angol bajnokikat is ők adják már, 2700 havi díj , sajnos nálunk nincs kábelről, csak paraboláról, egy baj van vele ha viharos idő van kimarad az adás, idén meg elég sűrűn az volt. Amúgy jó.

#298887 kerikoma Előzmény: #298776

Szegény Tomizava gyerek, hát nagyon sajnálom, 19 éves volt. Láttam a bukást, horrorisztikus volt. Béke poraira....

Digisport.hu-n nincs élő…

#298776 zeeh_

Digisport.hu-n nincs élő közvetítés. Hol lehetne nézni neten?

Re: Évadnyitó

#225657 kerikoma Előzmény: #225623

Végignéztem, nagyon tetszett, Stoner behozza még ezeket a pontokat és valóban ha így marad nem lesznek unalmasak a futamok.

#225623 Waszeitung Előzmény: #225206

Sztem jó nyomon a mi Gabink,teszteken jóval 20.helyen túl volt,és onnan folyamatosan javuló a tendencia,szval csak így tovább!

Királykategóriában is elég komoly verseny volt,bár Stoner eldobta a vasat,de jó volt látni hogy Hayden is elkapta a fonalat a Ducatival,ha feljön még Spies is a elmenőkhöz akkor ott is lehet 6 pilóta aki az első helyért csatázhat.

#225098 kerikoma Előzmény: #224970

14. helyről indul és nagyon sok klasszissal kell felvegye a harcot szegénykém, dehát Ő is egy klasszis, gyerünk Talma adjál nekik:)

Csisztu se rossz:DD

#224970 kerikoma Előzmény: #224942

Az időmérőn végül is hányadik lett, tudja valaki... Reggel nem tudtam megnézni sajna, de már be reggeltem a digire, este megnézem a futamot...

Évadnyitó

#224942 Waszeitung

Hölgyek és urak,ne feledjük,vasárnap este kezdődik a szezon,www.digisport.hu-n regelni kell és az első futam még nézhető ingyen és bérmentve,a többi gondolom fizetős lesz,a Digi megvette a jogokat 4 évre....

És hajrá Talma,szabadedzésen 9. hely jónak tűnik annak fényében hogy a teszteken még nem volt teljes az összhang.

mégse

#142886 TrendMan

Közben az indexen aktualizálták a hírt, mégsem biztos, hogy repült.

Még semmi nem dőlt el.

Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy erőltetnie kellene a szupermodern elektronikus motorozást, ha egyszer ő nem abban erős.

Hajrá Talma!

Re: Talma Hungaroringen

#142799 kerikoma Előzmény: #142780

Igen és azért egy csomó tapasztalattal gazdagabb lett, amit tud kamatoztatni sztem a Moto2be és onnan elég sok nagy név megy a Gp-be akik azért most így nem lesznek neki ellenfelei.

A 125-be aki VB esélyes (talán Simone, nem vagyok benne biztos) előtte a 250-be volt és onnan ment egyel visszább. Nincs ebbe semm szégyen sztem:)

Re: Talma Hungaroringen

#142780 Waszeitung Előzmény: #142776

Sajnálattal olvastam,ezzel a motorral nehéz lett volna villantani,bár egyszer sikerülhetett volna pl 10 en belül végezni,talán jobb is ha Moto2 ben ütőképesebb géppel vág neki az új szezonnak,a királykategóriában Talmánál nagyobb neveknek sem sikerült maradandót alkotni....