Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Obama levélben gratulált Bajnainak a válságkezeléshez

#262882 Zabás

Obama levélben gratulált Bajnainak a válságkezeléshez

http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2010/06/04/obama-levelben-gratulalt-bajnainak-valsagkezeleshez?utm_source=UjSzo&utm_medium=Referral&utm_campaign=Adverticum_test_pararss

Barack Obama levélben gratulált Bajnai Gordon leköszönt miniszterelnöknek a sikeres válságkezeléshez, az amerikai elnök szerint a volt magyar kormányfő intézkedései példaként szolgálhatnak a hasonló fenyegetésekkel szembe néző országoknak - tájékoztatta az MTI-t pénteken Bajnai Gordon titkársága

Jól látom, levették az O…

#262871 Kezdő

Jól látom, levették az OMG oldalakat a minisztériumok weblapjairól? Vajon miért?

Re: Trianon és a parlamenti képviselők 2010

#262856 Sumér harcos Előzmény: #262854

először is...megszeretném kérdezni,hogy van -e vmi köze a héber nyelven előadott bazilikai előadásnak trianonhoz?

mert szerintem nincs...Trianon kapcsán biztos,hogy nincs....

én sem állitok oda a zsinagógába kvartyogni németül,magyarul egészen más támakörben hanukán......

a két tüntetőleg külön vonulás között (mszp,Jobbik),ebből kifolyólag érzek különbséget...

először szögezzünk le elöljárójában ennyit,mielőtt ismét kettősmércével leszek vádolva:)

#262852 Sumér harcos Előzmény: #262849

hát ezt a bazilikai esetet nem tudtam.....

egyszerűen nem is kommentálom,de volna kedvem...

nincs is több kérdésem,ugyan magamtól is tudtam a válaszokat már régen,hogy mi,miért zajlik úgy ahogyan ebben a tetves országban....

#262851 Kezdő Előzmény: #262848

Mit vártál az MSZP-től ennek kapcsán? Meg december 5-e kapcsán?

Egyébként meggyőződésem, hogy ezt a témát most sem jól kezeljük.

Re: nincs cím

#262850 Kezdő Előzmény: #262758

Szerintem, ha lett volna mit mondani, akkor mondtak volna valamit, nem véletlenül nem teszik.

#262849 TrogerBroker Előzmény: #262848

Hát pont ez az hogy nagy része nem....

Kettős állampolgárok. Azt a törvénytervezetet meg már rég leszavazták miszerint nyilvánosságra kellene hozniuk a másik állampolgárságukat.

Egyébként a bazilikában tartott hivatalos megemlékezés is nevetséges volt...

Egyik majom héberül kezdett el kántálni, majd volt egy kis holokausztozás is....trianon emléknapon... Ez tuti szándékos provokáció volt... Több Jobbikos képviselő felállt és ki is vonult a bazilika épületéből.

Trianon és a parlamenti képviselők 2010

#262848 Sumér harcos

Nem tudom fel tűnt-e vkinek,hogy a parlamenti trianoni megemlékezés hogyan zajlott le?...

Az mszp hová a bánatos francba vonulgatott és miért?????

a bejátszásokban később láttam hiller gyönyörű beszédű pista monolgját,melyet előadott a nagy büdös semmiről trianon kapcsán....ilyen szánalmas beszédet régen hallottam.....

következő képpen hangzott a magja:"-a magyar,europai,....ööö..europai és öööö europai és egyben magyar europai"

nagyjából ennyi volt a trianon kapcsán az mszp kommunikácio....szánalmas....

egyszerűen engem felháborit az ilyen jellegű kivonulgatunk a szabadba külön viselkedés,amit az mszp képviselt ezen ügy kapcsán.....milyen magyarok ezek?magyarok ezek?

#262758 Ozzy_ Előzmény: #262754

Már Varga is tompít, valahol mégse kerek ez a dolog. Mégse volt ez olyan jól kitalálva, mint egyesek gondolják.

Persze számokat nem mondott Varga se. Lehet nem is lett volna mit.

Milyen szarul hangzana, hogy minden úgy van, ahogy az előző kormány mondta?

Cirkusz kell a népnek, megkaptuk.

Elutasította az esetlege…

#262754 apafi

Elutasította az esetleges magyar államcsődről szóló kijelentéseket szombaton Olli Rehn, az Európai Unió gazdasági és pénzügyi biztosa, s kijelentette, hogy megkezdődött a magyar gazdaság talpraállása.

A fejlődő és feltörekvő országokat tömörítő G20 csoportnak a dél-koreai Buszanban megtartott kétnapos értekezlete után újságíróknak nyilatkozva a biztos azt mondta, hogy Magyarország komoly haladást ért el pénzügyei konszolidálásában az utóbbi néhány évben. "A magyar gazdaság az újjáéledés útján halad, és ez év első negyedében már megmutatta ereje első jeleit. Ezért Magyarország pénzügyi, vagy az adósságok okozta csődjéről beszélni nagy túlzás" - fogalmazott Olli Rehn az MTI tudósítása szerint.

Az EU-elnökséget betöltő Spanyolország gazdasági minisztere, Elena Salgado szerint az EU és a Nemzetközi Valutaalap közös bizottságának kellene eldöntenie, hogy az aggodalmak megalapozottak-e, és milyen mértéket ölthet a magyar pénzügyi hiány, de arról nem tett említést, hogy várható-e a közeljövőben egy ilyen bizottság felállítása.

Kétségtelen, hogy a magyar kormány nagyon bátor intézkedéseket tett a pénzügyi hiány mérséklése érdekében, és azt hiszem, a továbbiakban is ezt teszi - mondta a miniszter.

írja a Portfolio.

Már mindenhol a hülye fidesz nyilatkozatokat kell tompítani.

#262749 Sumér harcos Előzmény: #262702

hát ilyen alapon tényleg lehettem volna óra adó Egyetemen....vagy akárki,az összes szakközépiskolát végzett Magyar állampolgár...

bexarás...

be sem fejezte....és tanit....

#262716 zeeh_ Előzmény: #262682

Ha hétfőn még nem mondanak semmit, akkor a hét első napja egy enyhe mínuszos, kivárós nap lehet, kedden pedig erős plusz, HA jó a cselekvési terv.

Ám ha még hétfőn jelentik be, értelemszerűen a keddi örömünnep még hétfőn bekövetkezhet.

#262715 Ozzy_ Előzmény: #262659

jó, hogy te látsz ebben koncepciót.

Én egyre kevésbé.

Nagyon belemagyarázós az indoklásod is.

Elég elfogultnak tűnsz.

#262702 Kissherceg Előzmény: #262699

"Általános és középiskolai tanulmányait Debrecenben végezte, 1982-ben érettségizett a KLTE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában. Mint előfelvételis 1982 és 1983 között sorkatonai szolgálatot teljesített Szombathelyen. 1989-ben végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem tervgazdasági szakán, de diplomát nem szerzett. 1989-től egy évig a Konjunktúra-, Piackutató és Informatikai Intézet (Kopint-Datorg) tudományos munkatársa, ezzel párhuzamosan óraadó a közgazdaság-tudományi egyetemen, mikroökonómiát tanított."

egyetemet nem fejezte be, majd ott tanított :D:Djellemző. Találjátok ki kiről van szó