Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: fej-váll hetesen

#262522 Csokigyáros Előzmény: #262490

mindenesetre furi lenne egy gap up... :)

lehet hétfőn zárom shortjaimat... és pihi... motorozás, hegyekben szeretném tölteni a szünidőt..:)

#262517 big-ebuy Előzmény: #262512

obi,tesco,metro,auschan,interspar,penny market,média markt,baumax,8 kűlföldi bank tuti magyar kereskdő nem tudná ezt inportálni,sok ezer embernek munkát adva,adózni is lenne miből....nem beszélve saját termelőkről akiket elnyomnak...zöldség,gyümölcs....mi a kiút?gazdaság növekedéséhez..EZEK??? pont elnyomták 1995 től....végeztem de ezt még ideírtam

#262512 big-ebuy Előzmény: #262509

hát nem sok kell az tuti,de ami gáz itt növekedés minimális..elébb leírtak miatt.KŰLFÖLD SZOLGÁLJA LETTÜNK

#262509 big-ebuy Előzmény: #262506

a magyar ember meg robot...ezt kell írni önéletrajzba is :jó vagyok szolgának,meg munkásnak...szánalmas sajnos,elnézést de ez van:(

#262508 Kezdolap Előzmény: #262503

Persze nincs minden rendben, de a minden rendben és az államcsőd közötti egyenesen hol helyezkedünk el, az nem mindegy... De végülis pár nap és kiderül, kinek mi a szándéka és válasza..

#262506 big-ebuy Előzmény: #262504

miből termelünk multik mellet,hány ember munkanélküli,hány pénzintézet használja pénzünket mint hitel adva...jó volt itt otp,meg takarék régen minek esrte,meg ezer bank ők is csak jóljártak....biztosítók ctr....HALOM KAKA

#262504 big-ebuy Előzmény: #262503

itt a sok kár is....nyekk nem is olyan elképzelhetetlen..gazdaság áll...hitel állomány romlik..munkanélküliségnő...képlet egyszer....SEMMI KIÚT EDDIG a ****ok nemtudnak csinálni....okokat leírtam ide meg még pf re 2008 ba

IDÉZEM MAGAM

#262501 Kezdolap Előzmény: #262493

Ilyen antré után fura lenne, ha az derülne ki, h nincs olyan hatalmas baj.. Nem?

#262496 BudFox Előzmény: #262495

igen...de engem most csak a shortjaim izgatnak..szívtunk már eleget tavaly..meg idén is....most egy kis pénzt is kell keresni...aztán majd adózunk belőle az államkasszába :-))

#262495 big-ebuy Előzmény: #262493

átverik népet...tőkekivonás nem jó...gyerekek vagdalkóznak mikor nincs lé a hatalomból...sok millió ember életével nemtörődve..hitelesek nézhtnek

#262493 BudFox Előzmény: #262491

az majd a hétvégi Fidesz jelentésből kiderül...ha nagy a baj az országgal kapcsolatban akkor lefele..ha nem..akkor meglátjuk

#262490 BudFox Előzmény: #262476

23.200 ? ennyire optimista vagy ?

énszerintem ha a hétvégén még kiderül egykét finomság az átadás-átvétel csomaggal kapcsolatban..vagy az ország helyzetéről...lesz nagy meglepetés...

ha igy haladunk hétfőn 21000 alatt fogunk nyitni szerintem..

#262481 Amatoregy Előzmény: #262480

Nem zavar. Nincs most bux pozim.

Szerk. Kinnt ritkán marad rés.

Különben is most indulnak kinnt a robotok... :D