Hallgatom.
mindenesetre furi lenne egy gap up... :)
lehet hétfőn zárom shortjaimat... és pihi... motorozás, hegyekben szeretném tölteni a szünidőt..:)
obi,tesco,metro,auschan,interspar,penny market,média markt,baumax,8 kűlföldi bank tuti magyar kereskdő nem tudná ezt inportálni,sok ezer embernek munkát adva,adózni is lenne miből....nem beszélve saját termelőkről akiket elnyomnak...zöldség,gyümölcs....mi a kiút?gazdaság növekedéséhez..EZEK??? pont elnyomták 1995 től....végeztem de ezt még ideírtam
hát nem sok kell az tuti,de ami gáz itt növekedés minimális..elébb leírtak miatt.KŰLFÖLD SZOLGÁLJA LETTÜNK
a magyar ember meg robot...ezt kell írni önéletrajzba is :jó vagyok szolgának,meg munkásnak...szánalmas sajnos,elnézést de ez van:(
Persze nincs minden rendben, de a minden rendben és az államcsőd közötti egyenesen hol helyezkedünk el, az nem mindegy... De végülis pár nap és kiderül, kinek mi a szándéka és válasza..
miből termelünk multik mellet,hány ember munkanélküli,hány pénzintézet használja pénzünket mint hitel adva...jó volt itt otp,meg takarék régen minek esrte,meg ezer bank ők is csak jóljártak....biztosítók ctr....HALOM KAKA
itt a sok kár is....nyekk nem is olyan elképzelhetetlen..gazdaság áll...hitel állomány romlik..munkanélküliségnő...képlet egyszer....SEMMI KIÚT EDDIG a ****ok nemtudnak csinálni....okokat leírtam ide meg még pf re 2008 ba
IDÉZEM MAGAM
baj van,max eltitkolják....ennyi.gondold át országot:)
Ilyen antré után fura lenne, ha az derülne ki, h nincs olyan hatalmas baj.. Nem?
igen...de engem most csak a shortjaim izgatnak..szívtunk már eleget tavaly..meg idén is....most egy kis pénzt is kell keresni...aztán majd adózunk belőle az államkasszába :-))
átverik népet...tőkekivonás nem jó...gyerekek vagdalkóznak mikor nincs lé a hatalomból...sok millió ember életével nemtörődve..hitelesek nézhtnek
az majd a hétvégi Fidesz jelentésből kiderül...ha nagy a baj az országgal kapcsolatban akkor lefele..ha nem..akkor meglátjuk
23.200 ? ennyire optimista vagy ?
énszerintem ha a hétvégén még kiderül egykét finomság az átadás-átvétel csomaggal kapcsolatban..vagy az ország helyzetéről...lesz nagy meglepetés...
ha igy haladunk hétfőn 21000 alatt fogunk nyitni szerintem..
Felfelé is tesztelgettük egy darabig a 200ma-t tavaly.
ma 200elesve ,hova emelkedjünk..sztem jön a kijózanodás hétfőn lefelé