Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#262458 TrogerBroker Előzmény: #262454

Csak találgatni tudunk ! Majd meglátjuk az őszi választásokig mi lesz, akkor újra fel kell hozni témába az elmúlt 2 napot és tudjuk értékelni, meglátjuk melyik félnek lesz igaza. Ja bocsánat, lehet a jövőhetet is ! A szombatra igért infók kíváncsi vagyok mit váltanak ki a piacon és hogy mit lép rá a fidesz.

#262456 Sanguis Előzmény: #262452

És mivel mint írtad, hogy külföld meghatározó emberi tudják a valóságot, és azt hogy ez belpolitikai propaganda arra, hogy visszakozhassanak a választási ígéreteiktől, ezért ásták el magukat, mert olyan kinyilatkoztatással tették ezt, ami hatással volt a nemzetközi hangulatra is. És annak sincs jelentősége, ha ez csak időleges. Ha valaki lehány egy bulin, a továbbiakban elkerülöd hasonló helyzetekben.

#262454 Tumor Előzmény: #262451

Na igen így hogy a Jobbik ott lohol a hátukban..de azért a bankok megregulázásához szerintem a fidesz túlzottan töketlen, ezen semmi nem tud változtatni.

#262451 TrogerBroker Előzmény: #262450

Vagy meg az őszi választások előtt lépi meg, és akkor ők lesznek a megváltók az emberek szemében... Taktikáznak szerintem. Most az őszi választások előtt egy sakk parti kezdődött a pártok között, a lépéseket látjuk, de nem tudjuk előre hogy mit fog lépni, vagy hogy beáldozza e a bástyáját egy futóért cserében...Remélem érted a célzást !

#262450 Tumor Előzmény: #262448

Ha ilyen lépésre készülne a fidesz akkor szerintem már a kampányban is hajtogatta volna. De így hogy egy szót sem szólt ilyesmiről így eléggé esélytelen..

#262448 TrogerBroker Előzmény: #262444

Na igen ez a fő probléma...

Ezt kifejtettem a Magyarország topikban de leírom még egyszer !

Most kéne meglépnie valamiféle szigorítást ami a bankokkal vitetné el a balhét és akkor a szavazóbázis szemében jól jön ki a dologból... A bankok válság ellenére így is hülyére kersték magukat tavaly, lásd OTP...Max 2 évig kicsit nem keresnek annyit. Csányival meg feltűnően jóba lett a fidesz, vagy inkább fordítva, de nem lehet tudni miben egyeztek meg ! Ha meglép a bankok felé a fidesz egy szigorítást, akkor jól jön ki a dologból...Én ezt várnám, de nem tudom meg teszi-e. Ha nem, akkor az önkormányzati választásokon számolnia kell azzal hogy igen sok helyen a Jobbik fog nyerni !

#262444 Sanguis Előzmény: #262440

Na ne.:)) Akkor mire fel volt a támogatom a devizahiteleseket szöveg.:) Két nap alatt "elintézték" Őket.

#262443 TrogerBroker Előzmény: #262440

De az is lehet ki akarják ugrasztani a Maszopot és érdekkörét a pozícióiból ! Sőt ez is benne lehet a háttérben ! Tőzsdeháború a pártok között körülbelül ! :)

#262440 TrogerBroker Előzmény: #262438

Szerintem hülyeség...Nyugaton is jól tudják hogy a forintot állítják be, nem hülyék ott se..Annak meg már rég itt volt az ideje hogy elsődleges szempont a hazai legyen, ne a nyugati, vagy nemzetközi !

#262439 banyaiz Előzmény: #262409

lehet őrültnek gondolsz de vsz volt hozzá közük, szerintem most az egész világ EU-ra figyel, és EU egyik országában megint államcsődről beszélnek, reakció, adjunk mindent ezerrel, kb szerintem ennyi a pszichója a dolognak.

Nem olyan régen akkor kezdtek esni a piacok, hogy az egyik spanyol szakszervezeti vezető kijelentette nem támogatják a megszorításokat.

Nyilván ha piac lefelé akar menni mindig van ürügy de ilyen feszült helyzetben ilyen "apró" dolgok is pánikot kelthetnek világban.

#262438 Sanguis Előzmény: #262430

És Szijjártó egy külön nyilatkozatban meg is erősítette, hogy biztos a görög veszély fenyegeti Mo-ot. Most már az is kevés lenne, hogy Kósa és Szijjártó lemondjon, a FIDESZ elintézte magát és az országot nemzetközi szinten. És ehhez elég volt egy hét. A szocik ezt 8 év alatt követték el.

#262437 TrogerBroker Előzmény: #262428

Biztos szidtak minket nyugaton a longosok :)

Fidesznek jók kint a kapcsolatai...biztos voltak egyeztetések..

#262436 matgab Előzmény: #262430

Szerintem a létező államcsődöt próbálják meg "finoman" adagolni...

Orbán Barosonál, IMF küldöttség idejön...Szerintetek miért? Hogy megdícsérjenek?

Nem vagyok maszopos. És …

#262432 Tumor

Nem vagyok maszopos. És teljesen mindegy hogy a fityeszt mikor választották meg 1 hete vagy 1 éve mert ha gyökérséget csinálnak akkor gyökérséget csinálnak és ha gyökérséget csinálnak akkor nyilvánvaló hogy nem fogom dicsérni őket.