Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Foci VB

Re: sérülések

#262919 banyaiz Előzmény: #262910

le vannak strapálva játékosok, annyira sok meccset játszanak. Robbent is sajnálom, mondjuk ő állandóan kínlódik utóbbi években nagyon sérülékeny, pedig most bomba formában volt. :(

sérülések

#262910 Watford

Egyre több a sérült, úgy látszik az előkészületi meccsek elég kockázatosak manapság, remélem azért Drogbát összetákolják...

Re: VB 2010

#262295 Watford Előzmény: #260600

A 90-es évek német csapatát én is kedveltem, de aztán egy elég gyenge generáció jött a utánuk, hihetetlen és érdekes volt látni, amikor Kahn egymaga vitte be a döntőbe őket 2002-ben...

Viszont a magyarok ellen a támadójátékuk elég eredményes volt, csak azt nem értem miért ez a sok honosított játékos náluk is?

#260600 banyaiz Előzmény: #260559

nem tudom játszik e még, mindig csak vb-ken szoktam látni őket. Előzőeken tetszett a játékuk, remélem most sem okoznak csalódást.

menet közben szokott nálam sokszor kialakulni kinek szorítok, technikás támadó focit szeretem. Régebben mindig németeknek drukkoltam, de kb 10 éve már nem , eredményesek de nem játszanak túl szép focit. Kíváncsi vagyok én is afrikai csapatokra "hazai" környezetben mit tudnak. :D

#260559 Watford Előzmény: #260437

Mexikó tényleg szimpatikus focit játszik, emlékszem még Camposra, aki sajnos nem csatárként, hanem csak kapusként mutatkozott be. Tényleg Borgetti még játszik náluk?

Remélem a franciákat hazaküldik :)

Szerintem is jók lehetnek az afrikai csapatok, én Milla tánca és góljai óta Kamerunnak drukkolok, remélem most újra megmutatják... :)

#260437 banyaiz Előzmény: #260415

Mexikónak már többször szurkoltam sajnos csoportkör után mindig kiestek ha komolyabb csapattal akadtak össze, pedig annyira technikás szép focit játszanak, csak elég alacsonyak aztán beívelésekkel sokszor kivégzik őket.

Ezen kívül még egy afrikai csapatot választanék, talán Elefántcsontpart, vagy Ghána. Elefántok elég kemény csoportban vannak. :D

Az a zenebona tényleg fárasztó volt, elég monoton. :D

Te kinek szurkolsz?

#260415 Watford Előzmény: #259797

Az biztos, hogy érdekes VB lesz, egy olyan kontinensen, ahol még nem rendeztek VB-t, ez akár meglepetést is hozhat.

Több esélyesnek furcsa lesz a hadsereg jelenléte és védelme, továbbá a mini VB-n meghallott dúdák is szörnyűek lesznek... Ha belegondolok, hogy 64 meccsen egyfolytában szólni fognak ...

VB 2010

#259052 Watford

itt az idő felhozni ezt a topicot, hiszen 11 nap és kezdődik végre :)

Re: lelkesedem

#18717 Mercurius Előzmény: #18712

A csoportunkból jó esetben is 2 csapat jut tovább... és nincs a csoportban igazán nagy csapat, gondolok itt a németekre, franciákra, olaszokra, spanyolokra, brittekre, hollandokra (kivéve Portugália), szóval akár esélyünk is lehetne... de ahhoz a svédeket és a dánokat le kell nyomni.

Re: lelkesedem

#18712 Mercurius Előzmény: #18702

Na igen, rég volt ilyen, hogy így túlnyerjük magunkat, és 2x megverjük Albániát meg Máltát... (ezeket hívják kötelező győzelemnek, csak a korábbi években ez sem ment)

Dánia ellen meg döntetlen...

Lássuk be, egyik csapat sem tartozik az fotball elitbe.

Az egészben az a bosszantó, hogy megint én is kezdek reménykedni, hogy igen, most összejöhet, kijuthatunk a VB-re (koncnak).

Ja és kezdődhet a számolgatás, mint négyévente, hogy ha ez meg az egymás ellen x-et játszik, akkor a harmadik helyről valahogy sorsolással vigasz ágon esetleg tovább tudunk jutni...

Ember küzdj, és bízva bízzál...

Azért hajrá Magyarok!

← Újabb hozzászólások 1201 - 1215 / 1215