Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

További kellemes napot n…

#262231 Ricsi

További kellemes napot nektek, sziasztok:)

Re: gl

#262230 Sparrow Előzmény: #262210

Grat! Még nem számoltam ,de jelenléti hiányomba, nekem max a tizede jött össze ,de még ez is jobb azokhoz képest akik beleszaladtak vmi komolyabb bukóba.

Re: nincs cím

#262219 BudFox Előzmény: #262212

mindegy reszkírozok viszek minden shortot át..a mai keveset is..

Igy kell élni :DD

ha hétfőn felpattan picit ,még akkor is nyereségben tudom zárni szerintem.

#262215 Hathor Előzmény: #262170

nem tudom, hogy feltünt-e, hogy ma csináltuk meg még csak a vízszintes nyakvonalat fej-vállra, ez is benne lett volna mondandomban, rajzomban :) meg sok minden más :))

gl

#262210 Waszeitung

Lezártam mindent,hagytam borravalót bőven a piacban,mai nap tőkére vetítve +20%,mútlkori nagy szopásom visszajött bőven,elég volt a hétre,mkinek köszönök mindent,a bétnek külön az ősz hajszálakat,hamarosan indulunk Balatonra 7végére kell a kikapcs,kellemes pihenést mkinek!

Jelszó:péz a zsebben ez a biztos! :D

gratula mindenkinek aki …

#262206 pruntyoke

gratula mindenkinek aki ezen a bolondos héten tudott pluszt realizálni..

jelszó: pénz a zsebben..

jó hétvégét mindenkinek..

:)))))

#262203 BudFox Előzmény: #262171

mert most van USA ban is az a 15 perc amikor ideg beteg módon rángatják...amint bezártunk remélem elindulnak megint lefele..ilyen adatok látttán szerintem ez lesz...de kiderül.

#262200 BudFox Előzmény: #262174

nem longolok itt én semmit... ebből bármi lehet..de nem reszkírozok longot. shortban biztonságosabban érzem most valahogy magam.

#262176 Hathor Előzmény: #262164

shortosok elrakják a nagy kasza nyerőjüket.

SP 1085, ami tegnap, tegnapelőtt volt, így nincs nagy gond szerintem, váll tetőre várunk még kint szvsz

15perceken meg megint minden 200MAn forog körbe körbe mint eddig, a nagy zakóhoz megcsináltuk az alapot, hogy tudjuk, hogy még mehetünk le, ha indul a nemzetközi hangulat, addig a nagyok még forgatnak egyet