További kellemes napot nektek, sziasztok:)
Grat! Még nem számoltam ,de jelenléti hiányomba, nekem max a tizede jött össze ,de még ez is jobb azokhoz képest akik beleszaladtak vmi komolyabb bukóba.
kezdek ideges lenni, nem megy a rendszer...
mindegy reszkírozok viszek minden shortot át..a mai keveset is..
Igy kell élni :DD
ha hétfőn felpattan picit ,még akkor is nyereségben tudom zárni szerintem.
nem tudom, hogy feltünt-e, hogy ma csináltuk meg még csak a vízszintes nyakvonalat fej-vállra, ez is benne lett volna mondandomban, rajzomban :) meg sok minden más :))
Te valamit elnéztél azokon az adatokon szerintem. Erre ne alapozz...
Lezártam mindent,hagytam borravalót bőven a piacban,mai nap tőkére vetítve +20%,mútlkori nagy szopásom visszajött bőven,elég volt a hétre,mkinek köszönök mindent,a bétnek külön az ősz hajszálakat,hamarosan indulunk Balatonra 7végére kell a kikapcs,kellemes pihenést mkinek!
Jelszó:péz a zsebben ez a biztos! :D
gratula mindenkinek aki ezen a bolondos héten tudott pluszt realizálni..
jelszó: pénz a zsebben..
jó hétvégét mindenkinek..
:)))))
mert most van USA ban is az a 15 perc amikor ideg beteg módon rángatják...amint bezártunk remélem elindulnak megint lefele..ilyen adatok látttán szerintem ez lesz...de kiderül.
bazzeg erste rendszere nem megy és bazi nagy shortban maradok agyvérzés lesz...
nem longolok itt én semmit... ebből bármi lehet..de nem reszkírozok longot. shortban biztonságosabban érzem most valahogy magam.
Én azt kaptam, azért nem zártam a shortot....
shortosok elrakják a nagy kasza nyerőjüket.
SP 1085, ami tegnap, tegnapelőtt volt, így nincs nagy gond szerintem, váll tetőre várunk még kint szvsz
15perceken meg megint minden 200MAn forog körbe körbe mint eddig, a nagy zakóhoz megcsináltuk az alapot, hogy tudjuk, hogy még mehetünk le, ha indul a nemzetközi hangulat, addig a nagyok még forgatnak egyet