Meg péntek van. Mit is csinálnának a politikusok, ha nem mentenek meg senkit.
Meg péntek van. Mit is csinálnának a politikusok, ha nem mentenek meg senkit.
de ha meghúzod vele a fenti párhuzamos tetőt, akkor gyönyörű csatiban mozog. A szerző nem rendelekezik gbpusd pozival...
Nem tudom. Amíg EUR legalább órás szinten nem tud tartósan 55 SMA fölött megmaradni, addig nem sok fantázia van benne hosszú távon long irányban.
H4-en még sehol a fordulat jele. :(
Már aki.
Mindenki hibázhat, de ha valaki gyakrabban hibázik, akkor ott gond van.
Annó ha Járai nyilatkozni kezdett az MNB elnökeként, menetrendszerűen gyengyült a ft.
Nekem mindegy, hogy bal vagy jobb. De ez a mi országunk és pont eddig is az összefogás hiányzott innen. Mármint az országból.
De egyébként a mentsük meg a devizahiteleseket meg ez az akció a törlesztési időszak kezdetén valahogy nem áll össze. Ha meg valakinek nem megy álljon fel és tolja el a biciglit. Ez mindkét oldal univerzális embereire vonatkozik!!
Az EUR lassan eléri szerintem a fordulópontot. A fontnak viszont van tere lefelé bőven. És fundásan ott is nagy gubanc lesz, van.
Ezt most nem értem. EUR gyenge, ha fontot ütni kezdik, az is gyenge lesz. Két gyenge devizából sok jó nem szokott kisülni.
Na igen, a "párthűség", vagyis minden jó, amit a Párt csinál, ezért kritika nuku, mintha az MSZMP privilégiuma lett légyen volna. Ezt a FIDESZ szépen átvette. Ez kicsit diktatórikus nemde?:)
OFF
Elég ormótlanul kommunikált a két jómadár, azt elismerem.
De azért meglehetősen túlzó állítások hangzottak itt el. Lassan már jó hogy nem sírjuk vissza a szocikat kórházrombolásostul, meg mindenestül. Túl gyorsan felejtünk?
Szerk, bocsi az offért, de annyira nem akartam belemenni a politikába, hogy új beszélgetést kezdjek a másik topikban. Viszont sok lett nekem ennyi elfogult hsz itt. (És most nem kifejezetten Sanguira gondoltam, csak az övé volt legfelül.)
Ez nem politikai nézet kérdése szerintem!
Azért mert jobboldali valaki mindent le kell nyelnie a jobboldaltól??
Semmi köze a politikai nézeteimhez.:) Ugyan ez volt a véleményem Fletóékról is. Ha valaki tehetségtelen, az akkor is az, ha esetleg a családom tagja.:)
GBPUSD-nek se kell már sok, és megy a lecsóba.
http://img263.imageshack.us/img263/7932/124j.png
EURUSD-ben meg simán van még hely lefelé, de lehet már nem ma fog újból nekifutni.
Trading
04 June 2010
The ECB must be very concerned about interbank lending
Nick Beecroft, Senior Foreign Exchange Consultant
The ECB must be very concerned about the state of interbank lending-the key 3-month Euribor rate, measuring the rate at which banks are willing to lend to each other, was today set at 0.707%-the highest rate since 29th December. Another measure of banks’ hesitation to lend to each other is the massive amount of money being placed on deposit by banks each night at the European Central Bank; Euro 320.4bn last Wednesday-a new record, despite the seemingly unattractive 0.25% which the ECB pays on such deposits.
Speculation is growing that the ECB may be forced into yet another volte face, this time the re-introduction of the provision of unlimited 12 month liquidity when the current programme expires at the end of this month. Possibly even at a fixed rate of 1%.
The prospect of falling Euro rates could inflict even more damage on the Euro vs the US Dollar over the next few days, as the market now begins to focus on next Thursday's ECB meeting.
Mit vártatok? Tehetség nélkül nehéz bármit is jól csinálni.
Csak ha a fontot is elkezdik ütni, akkor fog 1,2 alá nézni. 1,211 ellenállás alá ha benéz akár csak egy kukk kedvéért is, akkor megy 1,2 alá, ha nem ma, akkor a jövő héten.
Egyet tud a fityisz kommunikálni. Eddig arra vártak,hogy tudják hol áll az ország várták az adatokat. És addig meg dögöljünk meg? Ha túl jók az adatok,akkor gyorsan adócsökkentés és kiabálják,hogy Európa szíve leszünk,mert mindenkit lehagyunk,persze az előző kormány nem csinálta túl jó,ezért lassabban megy majd.
Ha rosszak az adatok,akkor meg rátesznek egy lapáttal és persze nem mi voltunk,hanem azok a csúnya szocik.Mi megmondtuk!
Szánalmasak!