Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

17990-re álltam a mai vé…

#263362 Chaby

17990-re álltam a mai vételekkel, majd elmentem ebédelni.

Ebéd után látom mindent öntögetnek, gondoltam lezárom nyerőben és odaadtam 17720-ért. Nem telik el 5 perc és kiszedik 18k-ig.

Hogy méééé nem ettem halat....

Ez meg de felállt hirtel…

#263355 zeeh_

Ez meg de felállt hirtelen. Potemix? :D

MOL ezt a pánikor milyen…

#263277 Zabás

MOL ezt a pánikor milyen gyorsan lereagálta! Szemét banda!!

4 forinttal drágulnak szerdától az üzemanyagok

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=134205&hl=1&is=1

A Portfolio.hu úgy tudja, hogy a MOL szerdán bruttó 4 forinttal emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát is. Emelkedtek valamelyest a dollárban mért tőzsdei üzemanyagárak is, de a drágulás nagyobb részben a forint gyengülésének köszönhető.

Szerdán (2010. június 9-én) nulla órától 4 forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára ugyancsak 4 forinttal kúszik feljebb - tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 324.5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 306.9 forintért adja majd.

Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű, 4-4 forintos árváltozással szembesülnek majd szerdától az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan valahol 341-342, a gázolajat pedig átlagosan 323-324 forint környékén tankolhatjuk literenként.

Az áremelés egyáltalán nem meglepő, a Portfolio.hu már szombaton beszámolt róla, hogy a MOL emelheti árait. Az ok kettős: az üzemanyagok dollárban mérve is drágultak valamelyest a tőzsdén, amire a forint gyengülése még rátett egy jó nagy lapáttal.

Az utolsó árdöntés bázisához képest (véleményünk szerint ez a benzin és a gázolaj esetében is esetében 2010. május 21.) a pénteki zárásig a benzin 4.5, a gázolaj pedig 2.6%-ot drágult dollárban mérve. A forint azonban (nagyrészt a világot sokkoló magyar kormányzati kommunikáció hatására) akkorát gyengült, hogy ugyanezen a bázison forintban mérve a benzin 12, a gázolaj pedig 10%-ot drágult.

Na csak ráadtam igaz kev…

#262023 Fornit

Na csak ráadtam igaz keveset 600on megint.

Szerk: 20k fölött lenne minuszos a mai mol shortom:)

Mind zárva átlagok kb 18…

#261897 Fornit

Mind zárva átlagok kb 18014ről 17510. :)

Long bukták ledolgozva :))

Re: nincs cím

#261875 Fornit Előzmény: #261848

ennek örömére 330 os is pár darab záródott.

Ha ócsóér akarnak vmit mennyenek otit venni ne ezt tépkedjék fel!

250 en egy kevés zárva. …

#261848 Fornit

250 en egy kevés zárva.

Bakker ezek meg mit csináltak, de visszarántották!