Sziasztok, ma délután vettem fel egy Hűvösvölgyi lakást, ami szerintem jó árban van kiadásra. Már kiajánlottam valakinek, így haveri e-mailes formában másolom be, mert nincs kedvem éjfélkor megfogalmazni hivatalosra :)
Ma vettem fel egyik haverom lakását Hűvösvölgyben, vaderegényes helyen, ősfák, zöld, zöld, zöld, panoráma!! :)
Szóval két lakás van egybe nyitva. A lakás tényleges mérete a cimbim elmondása szerint 65nm, hivatalosan 50, papír szerint, a két lakás mérete külön hrsz-en (24-26nm, de nagyobb az egész az egybenyitásnak köszönhetően)
Van két szoba, az egyik szoba amerikai konyhás, szép fürdő, a két szoba külön van egymástól a lakás két végében, középen előszoba, fürdő wc-vel. Fűtése církó, radiátorokkal. Engem nagyon megfogott valamiért, talán azért mert szakmai ártalom :)
ha érdekel szólj! 6lakásos házban van, de ugye ez két helyrajzi számon levő lakás, így már csak négy lakás van ezen kívül.
A telek 1500-1800nm-es ősfás liget, de kicsit rendezetlen, illetve elég dzsungeles ebben a nagy esőzésben, nekem ezért teszik, mert sok a zöld. De a kert nem kiülős, csak átmész rajta a lakáshoz. Az egyik szobából szép panoráma lefele, völgy fele, háttérben sziklákkal.
Képek még a fényképezőmben, ha érdekel majd kitöltöm, átküldöm!
Ár a 65nm (50)-re 15.9MFT.
hárman jöttek nézni amíg ott voltam. Pici esztétikai felújítás kell (festés, mázolás, parketta javítás, mert mozog).