Mit várok? Egyértelműen a brutális összeomlást csak nem szeretem elkövetni azt a hibát, mint mások, hogy nem mondom meg mikor
Ha csak leírom, hogy Dow-ban a következő lefelé kör legoptimálisabb célára 8.480-8560, akkor lesz, aki egy óra múlva megkérdezi, miért nem vagyunk már ott
más két nap múlva kérdezi meg, miért nem esünk már?
Ezért fejtegetem az "időkódot" is, amit valamivel nehezebb követni, mint az árakat.
Kb. két hete nem változtattam a célzónán, miszerint 1114-1123 közé kell feljönnie az SPX-nek a nagy esés előtt.
Ma annyit finomítok, hogy 1109 elérésétől bármilyen 15 perces fekete gyertyába beleadok, ha van hozzá momentum divergencia. De akkor is így lesz, ha 1083 elesik.
Az elmúl tegy hétben a fordulat időpontjára vonatkozó előrejelzésemet állítgattam csak ide-oda, legutóbb arra, hogy időben elhúzódik a korrekció és NFP adatig nem lesz fordulat lefelé
Az utolsó bejegyzésem alján van egy rövid megjegyzésem, az a legfrissebb:
"Erre az elemzésemre privátban kaptam visszajelzést egy általam nagyra tartott Elliott-szakértőtől is. Megosztom veletek, mert tanulságos:
...ez a mostani emelkedő korrekció a [ii]-es jelzésű, nem baj, hogy sokáig tart.
Szerinte, már az elindulásakor május 25-én, kedden számításba kellett volna vennem, hogy ez egy elhúzódó korrekció lesz. Egész egyszerűen azért, mert eddig csak egyszerű alakzatokat láttunk, itt volt az ideje egy komplex korrekciónak.
Ő maga minimum 8 kereskedési napban jelölte meg a korrekció várható időtartamát, minthogy eléri majd időben a május 13-25. szakasz hosszát."
Cimballi