Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Lenne valakinek linkje a…

#291650 Benjoe

Lenne valakinek linkje akár privibe is, honnan jön az új amiboker? Természetesen csak teszt jelleggel? :)

Re: nincs cím

#278474 Govi042 Előzmény: #270778

Sziasztok!

Oda tudná nekem valaki adni a júliusi petiexportokat?

Úgy látszik Saruman nyaral.

Hálás köszönet!

Valaki elküldené a 06.18…

#270667 Csezso

Valaki elküldené a 06.18-ai peti intraday adatokat e-mailben (csezso@citromail.hu), vagy feltöltené valamelyik oldalra. Saruman oldalan nincs fent. Előre is köszönöm

PETI adat

#267876 Bajana

Sziasztok!

Szükségem lenne a pénteki(06.11-ei) PETI-s(BÉT) intraday adatokra az Amibrokerhez...Saruman oldalán nincs még fent...Megköszönném, ha valaki el tudná nekem küldeni. bajana@freemail.hu

#261100 _pda_ Előzmény: #261091

ok, adatbázis mentésnél csak egyre kell figyelni, a Layout mappában van a Default.awl fájl, az tartalmazza a charton lévő vonalakat, meg minden beállítást, tehát ha sokminden történ az előző mentés óta, azt érdmes átpakolni az épp adatbázisba

SZiasztok! eléggé új va…

#261092 kobr0c

SZiasztok!

eléggé új vagyok a tőzsdézés terén!

Nem tudtok ajánlani egy olyan oldalt angolul akár vagy magyarul, ahol hosszabb távú kitekintőket lehet olvasni a részvénypiacokról?

pl ilyet: http://hozamplaza.hu/hozamplaza/portfolio_ajanlat.php?id=aegon

Vagy milyen gazdasági hetilapot vagy havilapot ajánlottok, ami hosszabb távú elemzéseket nyújt nem heti szintűt?

köszi

Peti

Mentéseket én is szoktam…

#261087 szike9

Mentéseket én is szoktam készíteni, persze nem minden nap de ennek az az oka, hogy egy másik gépen-(ami nem teljesen saját:) -is megvan minden adat és ha "szétcsapódik" néha akkor az éppen épp adatbázissal felülírom a hibásat.

Nem egy elegáns megoldás de működött eddig mindig, bár néha voltak furcsa dolgok, mert az egyiken peti afl, a másikon pedig az export megy.

A forgalomra viszont nem figyeltem eddig fel,bár egyszer vagy 2 hetet vissza kellett szedegetnem, de ott más ok is volt.

Mentést elkészítem( és lehet beállítok egy BackItUp-ot is napi periodicitással)

Mindent köszi

#261074 _pda_ Előzmény: #261065

ok, mindjárt felteszem

egyet javasolok viszont: mielött beimportálod a fájlokat, ELÖTTE mentsd el az adatbázis mappádat

ebben van minden beállítás is, és ha nem tetszik valami az importban, tudod a mentettben megísmételni másik forrásból származó txt-kel.

én minden este készítek egy mnetést az adatbázisról

napközben használom az eredetit, mejd eset törlöm és az előző esti mentésbe húzom bele a napi importot

így biztosan nincs benne hiba

gondolom tudod, ha mégegyszer ráimportálsz az adott napra, szétcseszi a forgalmi adatokat

szóval ezért az elővigyázatosság, illetve a napközben esetlegesen előforduló baleseteket is ki lehet védeni ezzel a módszerrel

egyenlőre bármi megtenné…

#261065 szike9

egyenlőre bármi megtenné:)

(zömében hasonló az érdeklődésem,mint ami itt jobb oldat látható)

adat

#261008 szike9

Sziasztok!

06.01.és 06.02. adatok kellenének amiba,ha lenne valakinek +köszönném

Hogyan rajzoltok egy von…

#259363 lukit

Hogyan rajzoltok egy vonalhoz képest egy másik, párhuzamos vonalat adott távolságra? Hogy mérhetem le 2 párh. vonal távolságát? Köszi!