Lenne valakinek linkje akár privibe is, honnan jön az új amiboker? Természetesen csak teszt jelleggel? :)
Lenne valakinek linkje akár privibe is, honnan jön az új amiboker? Természetesen csak teszt jelleggel? :)
és ha valaki még be tudná tenni fullba a fotexet, akkor nagyon hálás lennék!
Sziasztok!
Oda tudná nekem valaki adni a júliusi petiexportokat?
Úgy látszik Saruman nyaral.
Hálás köszönet!
ment mailon is, de itt van ha másnak is kell:
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=157f9e6ada60f017de9648dc1167307a
Valaki elküldené a 06.18-ai peti intraday adatokat e-mailben (csezso@citromail.hu), vagy feltöltené valamelyik oldalra. Saruman oldalan nincs fent. Előre is köszönöm
Sziasztok!
Szükségem lenne a pénteki(06.11-ei) PETI-s(BÉT) intraday adatokra az Amibrokerhez...Saruman oldalán nincs még fent...Megköszönném, ha valaki el tudná nekem küldeni. bajana@freemail.hu
ok, adatbázis mentésnél csak egyre kell figyelni, a Layout mappában van a Default.awl fájl, az tartalmazza a charton lévő vonalakat, meg minden beállítást, tehát ha sokminden történ az előző mentés óta, azt érdmes átpakolni az épp adatbázisba
SZiasztok!
eléggé új vagyok a tőzsdézés terén!
Nem tudtok ajánlani egy olyan oldalt angolul akár vagy magyarul, ahol hosszabb távú kitekintőket lehet olvasni a részvénypiacokról?
pl ilyet: http://hozamplaza.hu/hozamplaza/portfolio_ajanlat.php?id=aegon
Vagy milyen gazdasági hetilapot vagy havilapot ajánlottok, ami hosszabb távú elemzéseket nyújt nem heti szintűt?
köszi
Peti
Mentéseket én is szoktam készíteni, persze nem minden nap de ennek az az oka, hogy egy másik gépen-(ami nem teljesen saját:) -is megvan minden adat és ha "szétcsapódik" néha akkor az éppen épp adatbázissal felülírom a hibásat.
Nem egy elegáns megoldás de működött eddig mindig, bár néha voltak furcsa dolgok, mert az egyiken peti afl, a másikon pedig az export megy.
A forgalomra viszont nem figyeltem eddig fel,bár egyszer vagy 2 hetet vissza kellett szedegetnem, de ott más ok is volt.
Mentést elkészítem( és lehet beállítok egy BackItUp-ot is napi periodicitással)
Mindent köszi
ok, mindjárt felteszem
egyet javasolok viszont: mielött beimportálod a fájlokat, ELÖTTE mentsd el az adatbázis mappádat
ebben van minden beállítás is, és ha nem tetszik valami az importban, tudod a mentettben megísmételni másik forrásból származó txt-kel.
én minden este készítek egy mnetést az adatbázisról
napközben használom az eredetit, mejd eset törlöm és az előző esti mentésbe húzom bele a napi importot
így biztosan nincs benne hiba
gondolom tudod, ha mégegyszer ráimportálsz az adott napra, szétcseszi a forgalmi adatokat
szóval ezért az elővigyázatosság, illetve a napközben esetlegesen előforduló baleseteket is ki lehet védeni ezzel a módszerrel
egyenlőre bármi megtenné:)
(zömében hasonló az érdeklődésem,mint ami itt jobb oldat látható)
mennyire kell bőséges?
az enyém csak A kat, illetve abból is szűrtem
Sziasztok!
06.01.és 06.02. adatok kellenének amiba,ha lenne valakinek +köszönném