Szépjóestét kendnek is. :)
DAX sáv jó lesz figyelni, Huf teszi a dolgát, $ trükkösen fogja csinálni, de részemről long belépők az üdvözítőek:))
További szép napokat nektek.
Szia,
hol lehet ezt a fustolő zacskót beszerezni?
Talán már a nap is kisüt végre..
kapcs ford mz/per X jelentkezz:)
Mi a baj? Én max. az USA, DAX, FX, politika, Mo. topikot, és a tiedet:) olvasom. Az FX-ben eddig nem nagyon volt hülyeség, max. tévedés.:)
A kíváncsiságnak mindig az a vége, hogy az ember csalódik.:) Nem kell mindent elolvasni.
sokan halasak lennenek ha felhivnad a figyelmuket ha hulyeseget irnak. en pl biztosan. mindig jol jon egy rutinos ven roka velemenye :)
kellemes hetveget
870-es vonalnál zártam/74 pontosan/ pozi nélkül várom a hétvégét:))
Viszont, lehet egyre kevesebbet leszek, túl sok az OKOS sírós ember itt is. Sok sok topikban, annyi ostobaságot olvastam az elmúlt 2 napban, hogy az megfeküdte a gyomromat!
Majd benézek. További jó kereskedést mindanyiótoknak
eh, haromszor leptem ma shortba 6100 folott, mindharomszor kicsaptak. ha esetleg valakit izgatott volna hogy ki volt az az idiota aki ma 6114-en daxot vett akkor kozlom hogy en voltam :(
nem baj, igy is fogtam ma rajta 130 pontot (magamhoz kepest) szep nagy pakkal, ugyhogy nem vagyok elegedetlen.
Daxban már partvonalon...
shortot nézek megint valahonnan,jobb lenne 6000 felettről,de nem sok esély van:))
gondoltam,hogy kötelezően tetted:)már a stop:)
Eur/USD
mit szólsz hozzá?:)
Köszi az aggódást, de stop illenkor kötelező!!!!!!, mindkét Huf pozi repült 0-ban. Viszont a Daxli első belépőről kisnaciban vagyok, követrő bőven rajta, este záráskor leszek:))
gondolom volt stop,sőt biztos vagyok benne..
Mennyetek má' horgászni ...
Nem tudom Csaba, de légy résen, ahogy most elnéztem, nagyon 300 fele, felé tart.
Szerintem se ezen, de van hír mozgásra, 1 pici € gyengülés még jól jöhet:))
Messze van szeptember, és nem hiszem, hogy ezen az árfolyamon akarja csökkenteni a 48%-át 25%-ra.
Tudjuk, a Huf szeszélyes, de ha lesz vissza, és ez az Irán hír igaz, akkor....
A margin legyen velünk:))
Viszont már nyerőben az átlag, szóval stoppal már védhetem magam:))
Sok az OFF, halacskáim ...
;)