Valami kis csecse lessz a töbiekkel is,csak még nem tudjuk. Majd a hétvégén.Ahogy ma a kósa megmondta :)
Valami kis csecse lessz a töbiekkel is,csak még nem tudjuk. Majd a hétvégén.Ahogy ma a kósa megmondta :)
félig az is növelte jobban esőt...itthon ma..amúgy igen ha trend esik
lehet,tudom.Benne van,de szerintem ez nem csak a bejelentésnek köszönhető.
Igen ezt a fibót néztem ki magamnak és ha áttörte volna irány 24 K. De ha csak felszúr és ez van ami napvégén akkor számlám egyenlegének nem örültem volna.....
egyébként a bejelentés nélkül akkorát szopsz, mint a torkos borz. Mindegy végülis, kiváncsi vagyok elül e a por
Ugyanez volt nekem, csak 21,9xx-es shorttal.
Mondjuk, ha 200 fölé ment volna, akkor még ment volna egy darabig, szvsz.
Mindenesetre örülök, hogy megállt 188-nál.
Nyugodj meg, van még rajtad kívül más is:D Mondjuk én ma a kezeimre ültem és nem dobtam 22300-as tegnapi shortjaimat, de paráztam rendesen és 23200-on álltam teljes pakkal fordítani longba.... Na ha ez teljesül akkor ma dupla bukó lett volna, de csak 188-ig jött fel.... huh de kemény játszámák vannak :D
még nem égette meg magát és bátor ember. :)
amint megtörténik amire várok egy hónapja nekem se kell foglalkozni a piaccal, addig aztonban muszáj
remeg a kezem elhiheted,de kockázattal lehet keresni,nem biztos hogy bejön,de ha igen akkor tuti.Egyépként valamiért az euró is megadta magát,ma.Lehet egész fincsi dolgok jönnek az elkövetkezendő pár napban.Aszt hiszem minden forintom átváltom euróról meg forintról,dollárra,nehogy arra ébredjek,hogy semmit nem érnek a papírjaim :)
Tényleg jó ha nem ugrál az ember...de felfelé tartó árfolyamnál bővíteni a Dax-ot nekem az is balgaság...mi van ha nem áll meg és megy tovább felfelé?
Bár nem szeretek jósolgatni és latolgatni, a HUF eléggé gyengülget zárásunk óta
így van zabás,jól mondott mert ha a piac megtréfál drága ha engeded..bíger ismilye így bukott egy kastélyt ..ő tudta előre merre megy....pedig a kastélyt is tőzsdén nyerte...aztán vissza mérnöknek utána-no tőzsde
:) Hát ez az. Amíg mi keressük a pénzt, más találja meg.
arra, hogy pénzt keressünk! :)
sajnos vannak szintek ami fölé ill. alá nem szabad engedni egy rossz pozit!
annyit ugrándoztok,másfél hete tartom a bux shortot,meg a daxot is csak bővítem,közben ti már 48szor ki be szálltatok.Nem tudom felfogni ez mire jó.Mondjuk vettem hozzá arany shortot.
Mostmár csak megindulunk de úgy nagyon lefelé.
nekem 1 600-as vételem teljesült amit nyitás után tettem be poénból! A végére rendesen megtréfáltam magam!
670-es vételt kivettem, de ez a sor legelején volt és nem vettem észre, hogy még nyitott pozi!
Így a holnapi napot 3 konti longgal várom! :(
ki kéne már aludni magam!