Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#260985 lyonell Előzmény: #260982

Valami kis csecse lessz a töbiekkel is,csak még nem tudjuk. Majd a hétvégén.Ahogy ma a kósa megmondta :)

#260975 kerikoma Előzmény: #260973

Igen ezt a fibót néztem ki magamnak és ha áttörte volna irány 24 K. De ha csak felszúr és ez van ami napvégén akkor számlám egyenlegének nem örültem volna.....

#260974 Kissherceg Előzmény: #260966

egyébként a bejelentés nélkül akkorát szopsz, mint a torkos borz. Mindegy végülis, kiváncsi vagyok elül e a por

#260973 Robag Előzmény: #260970

Ugyanez volt nekem, csak 21,9xx-es shorttal.

Mondjuk, ha 200 fölé ment volna, akkor még ment volna egy darabig, szvsz.

Mindenesetre örülök, hogy megállt 188-nál.

#260970 kerikoma Előzmény: #260850

Nyugodj meg, van még rajtad kívül más is:D Mondjuk én ma a kezeimre ültem és nem dobtam 22300-as tegnapi shortjaimat, de paráztam rendesen és 23200-on álltam teljes pakkal fordítani longba.... Na ha ez teljesül akkor ma dupla bukó lett volna, de csak 188-ig jött fel.... huh de kemény játszámák vannak :D

#260967 Kissherceg Előzmény: #260961

még nem égette meg magát és bátor ember. :)

amint megtörténik amire várok egy hónapja nekem se kell foglalkozni a piaccal, addig aztonban muszáj

#260966 lyonell Előzmény: #260961

remeg a kezem elhiheted,de kockázattal lehet keresni,nem biztos hogy bejön,de ha igen akkor tuti.Egyépként valamiért az euró is megadta magát,ma.Lehet egész fincsi dolgok jönnek az elkövetkezendő pár napban.Aszt hiszem minden forintom átváltom euróról meg forintról,dollárra,nehogy arra ébredjek,hogy semmit nem érnek a papírjaim :)

#260961 lackok Előzmény: #260934

Tényleg jó ha nem ugrál az ember...de felfelé tartó árfolyamnál bővíteni a Dax-ot nekem az is balgaság...mi van ha nem áll meg és megy tovább felfelé?

Bár nem szeretek jósolga…

#260946 Ricsi

Bár nem szeretek jósolgatni és latolgatni, a HUF eléggé gyengülget zárásunk óta

#260943 big-ebuy Előzmény: #260940

így van zabás,jól mondott mert ha a piac megtréfál drága ha engeded..bíger ismilye így bukott egy kastélyt ..ő tudta előre merre megy....pedig a kastélyt is tőzsdén nyerte...aztán vissza mérnöknek utána-no tőzsde

#260938 Zabás Előzmény: #260934

arra, hogy pénzt keressünk! :)

sajnos vannak szintek ami fölé ill. alá nem szabad engedni egy rossz pozit!

annyit ugrándoztok,másfé…

#260934 lyonell

annyit ugrándoztok,másfél hete tartom a bux shortot,meg a daxot is csak bővítem,közben ti már 48szor ki be szálltatok.Nem tudom felfogni ez mire jó.Mondjuk vettem hozzá arany shortot.

Mostmár csak megindulunk de úgy nagyon lefelé.

#260933 Zabás Előzmény: #260922

nekem 1 600-as vételem teljesült amit nyitás után tettem be poénból! A végére rendesen megtréfáltam magam!

670-es vételt kivettem, de ez a sor legelején volt és nem vettem észre, hogy még nyitott pozi!

Így a holnapi napot 3 konti longgal várom! :(

ki kéne már aludni magam!

#260922 BudFox Előzmény: #260850

nekem 3. pakk is volt, és nyereséges lett mind...

A baj az hogy ráadtam még délelőtt 23025 ön..és nem mertem tartani...kár érte..semmit sem kellett volna csinálni vele csak tartani...

záróban ráadtam még picit.

valami jött össze azért nekem ma.