Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#260899 Alex74 Előzmény: #260892

kár. meg a "ha" kapcsolatos stop-ok, az is kellene ide - bár akkor lehet több pénzt égetnénk :o)

#260896 akpo7 Előzmény: #260887

Ha tenyleg vmi szart akarnak "kihirdetni", akkor a 2 piac elvalhat egymastol, tehat a kozvetlen parhuzam sztem felesleges. Igazabol csak azert hagytam meg a longokat, mert ha egynapos panik volt, akkor a 900 pont esesbol azert van esely legalabb a felet korrigalni + a 200-as is talan megfogja egy felpattincsra, ahol azonnal dobnam.

#260894 Robag Előzmény: #260889

Ez engem is érdekelne. :)

Szerintem peti + Ami + egy ügyes szkript segítségével megoldható lenne, ha valaki megírná.

#260883 akpo7 Előzmény: #260850

Rokon! :))))

Csak en a csatitetot 22,9-re huztam, tehat onnan bovitettem reggel, longoltam, majd zartam 150-en. Mondjuk ha atforditom, akkor tuti ez a 2 barom nem ma nyilatkozgat es 23,4-en csukunk be. Egyetlen dolog nalam jobban hibadzik: en vettem is longot esesben.

#260877 Sparrow Előzmény: #260860

Igazából amikor Usával ellentétesen pisilünk ,nem szivesen hagyom másnapra.

A para az egészben az volt,h viszonylag lassan fogtam fel, már estünk majd 400 pontot és nem voltam biztos a zuttyban.

788 megnyit volt 950-re stop és kimentem cigizni, ez sokszor bejön. :)

Mire visszajöttem hamarosan elindult a móka és csak villámgyorsan követgettem a stoppal, a fene ,h nincs csúszó stop. Ez is azért ,h a kisbüfit copassák.

Herceg: ilyen körökben máskor is szívesen együttműködök veled ,csak szólj,h ugyanazt nyomjuk és nyugodtabb leszek. ;)

Fornit: Kössz! Jobb ezt shortolni ,ha megmarad kevésbé gáz.

Rezgett a léc ma. 23,2 k…

#260874 Robag

Rezgett a léc ma. 23,2 körül fordított volna a stop longba. :)

#260868 kelvin Előzmény: #260854

De a stoppom is jó helyre tettem. A mai napból tanultam eddig a legtöbbet. Gyáva ember ne tőzsdézzen, tegye inkább bankbetétbe, hogy b...ssz....m meg!!!

Na jó lépek, pihi kell mert ez nem jó így!!

sziasztok