én voltam, bocs
kár. meg a "ha" kapcsolatos stop-ok, az is kellene ide - bár akkor lehet több pénzt égetnénk :o)
erre is van topik!
De lehet, hogy az Equitas-rendszerben benne lesz!
Ha tenyleg vmi szart akarnak "kihirdetni", akkor a 2 piac elvalhat egymastol, tehat a kozvetlen parhuzam sztem felesleges. Igazabol csak azert hagytam meg a longokat, mert ha egynapos panik volt, akkor a 900 pont esesbol azert van esely legalabb a felet korrigalni + a 200-as is talan megfogja egy felpattincsra, ahol azonnal dobnam.
Ez engem is érdekelne. :)
Szerintem peti + Ami + egy ügyes szkript segítségével megoldható lenne, ha valaki megírná.
igen, nemzetköziben:) itthon ne reménykedj, túl jó lenne...
Rokon! :))))
Csak en a csatitetot 22,9-re huztam, tehat onnan bovitettem reggel, longoltam, majd zartam 150-en. Mondjuk ha atforditom, akkor tuti ez a 2 barom nem ma nyilatkozgat es 23,4-en csukunk be. Egyetlen dolog nalam jobban hibadzik: en vettem is longot esesben.
Igazából amikor Usával ellentétesen pisilünk ,nem szivesen hagyom másnapra.
A para az egészben az volt,h viszonylag lassan fogtam fel, már estünk majd 400 pontot és nem voltam biztos a zuttyban.
788 megnyit volt 950-re stop és kimentem cigizni, ez sokszor bejön. :)
Mire visszajöttem hamarosan elindult a móka és csak villámgyorsan követgettem a stoppal, a fene ,h nincs csúszó stop. Ez is azért ,h a kisbüfit copassák.
Herceg: ilyen körökben máskor is szívesen együttműködök veled ,csak szólj,h ugyanazt nyomjuk és nyugodtabb leszek. ;)
Fornit: Kössz! Jobb ezt shortolni ,ha megmarad kevésbé gáz.
Na, én is ezt mondogattam magamnak az utóbbi pár napban.
Rezgett a léc ma. 23,2 körül fordított volna a stop longba. :)
De a stoppom is jó helyre tettem. A mai napból tanultam eddig a legtöbbet. Gyáva ember ne tőzsdézzen, tegye inkább bankbetétbe, hogy b...ssz....m meg!!!
Na jó lépek, pihi kell mert ez nem jó így!!
sziasztok
detto, megyek mindjárt tolok egy quake szerűséget, mert agyvérzést le kell vezetni...