Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#261216 JP

Eddig ez is így működött, ebben igazad van. Hála az égnek meg a diverzifikációnak, van egy rakás szemete a cégnek amit eldobhat. Szerinted hol kéne ebből venni?

#261213 JP

Ahhoz, hogy egy szép lassan emelkedő árfolyamból sokat tudni profitálni, bele kell űlni, és nem 4-5 forintonként adni venni! Bizony ám. Hihetetlen, de ez így működik. Kerikománk sem 2-3 forintokkal kereste meg a duplát :-) Meg TP is azt mondta, hogy nem kell ebbe beleűlni! :-)

#261211 kerikoma Előzmény: #261209

Köszi és JP neked is.

Egyébként sokkal jobb lenne ha nem rallyzna, hanem szép nyugodt napi 3-4 Ft-os emelkedéssel 100 fölé kúszna....

#261209 Sly-- Előzmény: #261173

Jövő heti esemény:

"Értesítjük továbbá a tisztelt Befektetőket, hogy 2010. június 9-én Dr. Móré Attila, a Holding

Igazgatótanácsának tagja, a MŰSOR-HANG Zrt. Igazgatóságának elnöke valamint Szabadkai

Balázs Csaba, a MŰSOR-HANG Zrt. Igazgatóságának tagja, vezérigazgatója tájékoztatja a

hallgatókat a Gazdasági Rádió jövőbeni stratégiájáról a Rádió „Nap vendége” műsorában.

Várjuk a tisztelt Befektetők kérdéseit 2010. június 7-én 16.00 óráig a PHYLAXIA 1912.

Holding Nyrt. központi e-mail címére: info@phylaxia.hu."

#261173 JP Előzmény: #261164

Szerintem, ha marad még gőz a papírban, akkor jön pár nap csorgás, szuttyogás, és aztán irány kúszás fölfelé. Nincs semmi susmusinfóm vételi szándékokról , benfentes körökben. Ezt az egészet kifejezetten a chart alapján szűrtem le :-)

#261164 kerikoma Előzmény: #261161

Holnap megnézem, csak azt nem tudom, hogy miért pont keddig kell várni?:-) Lehet azt mondod, hogy olvassak utána:D

#261161 JP Előzmény: #261157

Hogyne tudna javítani, Kerikomám ?! TP a góré :-) Gondolom :-)

#261158 JP

keddig nem kell vele különösebben foglalkozni. nah, jó éjt mindekinek!

#261157 kerikoma Előzmény: #261150

:D:D Ilyen az élet... Mondjuk azért nem fogok letérdelni előtte, mert TP már nem hiszem, hogy valamit is tud javítani itt, de mint speki papír nekem bejött aztán ennyi.... Csak figyelek és várom a csíkot:D

#261150 JP Előzmény: #261137

"Azóta szívem csücske a drága". Meglepetések még engem is érnek itt! :-)

#261137 kerikoma

Hát igen.... Láttam a nyuszit is, majdnem összejött, de még gyenge volt egy rallyhoz...

Én szerencsésnek mondhatom magam és azért védem, mert én csak kerestem vele többször is, és egyszer a tőkémet megdupláztam:-) ami ebbe a világba nagyon szép dolog... Azóta szívem csücske a drága:D

Persze, ha benne ragad az ember akkor nem ilyen véleménye van.... Én akkor is mellette állok....

#261128 kerikoma

Ez mind nem számít... Látom tisztába vagy mindennel, de ez a papír Te is tudod, hogy mire képes ha szét tépik.... Márpedig szvsz hamarosan itt lesz.... Mondom csak szvsz és senkit nem akarok befolyásolni és szerintem nem is tudok.... Én kicsi büffencs:)

#261115 kerikoma

:D

Meglátjuk, de hamarosan benne van a 100 és utána őrület:-)

#261098 kerikoma Előzmény: #260937

Az ujjam a vétel gombon volt ma legálabb 3-szor...Szerintem is alakul a helyzet, már bánom, hogy mult héten 59-en dobtam a pakkot, de azért figyelek nagyon:-)

#260937 Sly-- Előzmény: #260921

Hát jah..., szebb lett volna, ha napi max.-on zár.

De remélem jó lesz ez JP.:-))

Óvatosan ugrott azért egyet ez a nyúl, csak úgy alamuszin. Bátorodnia kell még.:-))

#260929 Zotya32 Előzmény: #260921

így a hétvégi, országos összeomlás előtt, egy utsó próbálkozásnak elment. :)

ha hétfőn is 60 felett tud maradni, akkor még akár félnévérték is lehet az idén, bár pár napja még nem így gondoltam, de most is csak pár % esélyét látom.