Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Még a végén visszamászik…

#267620 zeeh_

Még a végén visszamászik 100-ra vagy ez fölé?

Re: nincs cím

#267111 JP Előzmény: #266428

Kösz, hogy szóltál.

Viszont , én meg onnan idéznék: "... az Econet 210 db határidején kívül a többi csak egy pénzügyi manőver, a részvények mozgásán nincs se veszteség se nyereség, mert vissza kell venniük.

Azért csinálják ezt, hogy pénzhez jussanak..."

Azért csinálják ezt,hogy pénzhez jussanak. Én nem örülnék neki, ha az én részvényeimmel ezt csinálnák, hogy pénzhez jussanak. De ez az én véleményem. A másé , tiszteletben tartva.

#266396 JP Előzmény: #266395

Econet az egyik új kedvencem. Ma egy világos közlemény jelent meg és olvashatja tőle bárki, akit érdekel. Íme : http://www.bet.hu/newkibdata/104476853/2010.06.10.tajekoztatas.pdf

Na ez sem kevésbé nyílvánvaló trükközés , mint a Civin részvényátruházási ügyletei 2007-2008. Mostmár biztos vagyok benne, hogy 60 alatt vehetek annyi econet részvényt amennyit csak bírok.

Gerendai lassan többet ül majd a monitor előtt, mint koncertszervezget... már látni rajta, hogy rájött egy.két trükkre amióta nyíilvánosan is a tőzsdébe fogott. Határidős ügyletei júniusi lejáratúak! :-) Majd hosszabbít rajtuk, mert bizonyára lesz rá szüksége. Júniusig még én sem várom le 60-ig. Aki spekuláns meg azt hiszi, hogy gyorsan akar a határidős pozikon nyerni a Gerendai, hát az melléfog. Észre kell venni, hogy valójában short pozikról van szó, csak a határidős piac arra jó, hogy az ilyesmi long pozinak tünjék

Már kezdtem csodálkozni,…

#265801 zeeh_

Már kezdtem csodálkozni, hogy nem követi az OTP-t. Behozta a lemaradást, -2,1%.

http://profitline.hu/te…

#262982 zeeh_

http://profitline.hu/technika/elemzes/176142/Econet_technikai_elemzes

"Sokáig elvegetált a 110 forintos támasza felett az árfolyam, azonban május 20-ám levált róla. Az újrainduló csökkenést egy ideig a 100 forintnál lévő 50% Fibo szint, illetve a 200 napos mozgóátlag tartani tudta. Azonban a korábbi elemzésemben már utaltam arra, hogy várhatóan folytatódik a csökkenés 90 forint irányába, nos a pénteki napon a piaci pánik hatására le is szúrt addig. Az árfolyam irányát tekintve nem várok változást, továbbra is lefelé mutat. Emelkedés során ellenállás 100, illetve 106 forintnál. Korábban már egy rés betöltésre került a tavalyi emelkedés során hátrahagyottak közül. Viszont a 72-76 forint közötti továbbra is nyitva van még."

100, de legrosszabb eset…

#261508 zeeh_

100, de legrosszabb esetben 99 szerintem megfogja ma.

#260798 Szergej Előzmény: #259630

"2008hoz hasonló sokkot csak egy ország csődje tudna előidézni pl görögország"

vagy magyarország

#259623 zeeh_ Előzmény: #259280

Nem feltétlenül fog bekövetkezni, de egy olyan para esetén, amit 2008 végén, 2009 elején láthattunk simán benne lehet szvsz az 50-es tartomány rádióval is. Elég nagy lufit fújtak világszerte tavaly március óta, amennyiben ismét jön a vérmedve, nem fogja kímélni ezt a papírt sem, ezúttal sem.

#259381 JP Előzmény: #259093

100- is nagy kínok árán sikerült. Persze a 80 sem lesz könnyü.

Ameddig nem teljesül, addig tévedek.