igen, h az ember shortol jó lenne esni :)) No Én megvárom merre az arra, 23100felett short:)
Maradék shortocskából is zárok, most nézem, hogy van még:)) Jobb lett volna 850körül, de megint elmadárkodtam...
igen, h az ember shortol jó lenne esni :)) No Én megvárom merre az arra, 23100felett short:)
Maradék shortocskából is zárok, most nézem, hogy van még:)) Jobb lett volna 850körül, de megint elmadárkodtam...
azért tettem oda, illetve 70-re eladást 220 feletti stoppal, csak befostam és kivette :-(
én shortolom..d e nem tudom mi lesz..jó lenne még esni ezért.
Technikai elemzés - 60percesen cikkben is ott a fibo szint, de elmadárkodtam. Tetű film nézés...:(
Nekem is ott volt a fordulópont! Ezért is zártam minél hamarabb nyerőben a shortjaimat! :)
Bakker 200-on álltam, hogy fordulok shortból longba mindent egy lapra feltéve..... Mákkerom volt, most verném csak a fejem a falba....
óóó bazzeg, most néztem rá megint chartomra. Csökkenő csati tetőig másztunk pont. ehhh...
nem jön be nekem a kép, de lehet azért mert utcán vagyok wifin.
Bux napos 100MA is tartott ahogy vártam egyelőre.
23e ről tökéletes lehet nyitni mindkét irányba 200pontos stoppal,22800alatt és 23200on túl nem volt hati....csak lövésem nincs hogy mellik pozit vegyem fel :D
Hétvégén Balcsi lesz,szval kabalshort lehet a jó :D 300 alatti kt zavaró...
most biztos nem, pedig ebben kéne hinnem:
http://www.imagebam.com/image/b5cfe483069588
És a BUX is lefordúlt az órás 200-ról!
Én felette vártam volna:)
Lehet, de 1 stresszel kevesebb! Ha sokáig mínuszos a pozim hamar zárom nyerőben! Ráadásul pont most kell etetni a gyereket!
De lassan simán újranyíttatok a 23030-ról :)
fele short zárva kis nyerőben.
nem tudom mikor, mert augusztus végén sc volt, júliusi beleadásban talán, pasz. Mindegy is. Most nem igen értem mi a szitu