hétvége előtt? Legfeljebb holnap sztm
hétvége előtt? Legfeljebb holnap sztm
záró előtt nyitottam, záródott már 23k altt.
esik eső szép csendesen csepereg:,én meg a monitor előtt kesergek:)
!a buxra meg semmi hatása..!!!:)
.de a délután sztem lesz!:)
nekem olyan hírtelen letörési képzetem jött mára....usa vezetésével
Délelőtt Rg,most Molly,gondolom utána Oti meghúzás,hát eskü csak vigyorgok hogy mi van itt,lehet mingyá jól beleveszek hatiba,ne nőjünk már az égig :D
Hibaz mester 24500a messze van még,addig kasza :D
a tegnapi az kivétel volt :D
tényleg , mi lett a tegnapi záróban nyitott shortoddal ?
érthetetlen számomra:
http://stooq.com/q/?s=fbux.f&d=20100603&c=3d&t=l&a=lg&b=0&r=es.f
egyébként mol fibo szint előtt, otp ellenállás előtt, richter közel a célhoz, kb ott, telekom elvileg kitört, de nem vennék. kb így látom.
a szakot lehagyhatnád elejéről:)
egy kis long realizálva, otp megindul visszanyitom.
lásd tegnap...:) nagy esés lett:)
Én 24 K -ig felvárom, de ez a rés alánk nem kéne, hogy ekkora legyen! Hamar túlvett lett a papír! Ezt így nem lehet kereskedni! Csak felőrli az embert!
detto...
Na jó, esetleg tépnek egy kicsit rajta , de meddig mehet? kb 400-ig? Vagy megnézzük Hibaz sávtetőjét?
Futik meg éppen dupla csúcsoznak, ha jól látom...
újabban azért szokott kevés lenni a KT mert később adni akarják, vagy zuhanni fog...
meglátjuk bejön ez ma is ?
üdv!
ahogy látom azért olyan sok mindenről nem maradtam le!
Most tiszta fejjel, kialudtan, csak tudnám, hogy itthon megint mire szállunk el???
jobb oldali cikktől meg hülyétkapok komolyan: " még tart az OTP lendülete" 3% plusz az lendület, akkor mi van a ricsivel?
Komolyan mondom kellenének hozzáértő szakújságírók végre. De a szakmánkban az a legalja munka. Kb olyan mint a bróker, csak a brókerkedésben van pénzt a szakújságírásban meg elhivatottság.
pedig én most várok egy oti meghúzást...
jót tenne a longomnak, de pozi nélkül is várnám...
az kétségtelen, de bosszant is a dolog. Reggel idiótából kiszálltam, átszálltam más longokba, azok me glófütyi:)