Sziasztok,
Tudtok valamit az osztalék kifizetésről? Mintha azt olvastam volna, hogy májusban lesz,de én még nem kaptam semmit.
Előre is Köszi az infót!
Sziasztok,
Tudtok valamit az osztalék kifizetésről? Mintha azt olvastam volna, hogy májusban lesz,de én még nem kaptam semmit.
Előre is Köszi az infót!
Mióta megtudtam, hogy a névérték 10 Ft (bevezetési ár pedig 1000 Ft volt!), azóta nem vettem...
Csoda, hogy még 7xx környékén kis nyereséggel ki tudtam szállni belőle (úgy emlékszem max. 1 hónapig volt nálam papír).
Sajnos itt sem látom azt a mondást megvalósulni egyelőre, hogy hosszabb távon jó befektetés a részvény...
PL: Akkor a "ProfitLine.hu vélemény" rovatban nyugodt szívvel vételre ajánlhatjuk a papírt :-)?
KT: Feltétlenül! Reményeim szerint egy év múlva 2000 Ft lesz a részvény árfolyama és befektetőink nem fognak csalóni.
Megint felfüggesztve 372-ön. Találjátok ki, mit kivánok most a Kulcsár Úrnak!
Végül is nem hazudott akkorát, mert aláált és veszi, csak épp nem eleget... :)
Helyette nevetséges darabszámokkal hülyét csinál magából + teljesen elriasztja az esetleges kisbüfiket a cégtől.
Vicc már, ami itt megy a BÉT-en.
nem ő volt aki azt mondta, hogy ha a névérték alá esik, akkor alááll és venni fogja?
Mikor a bevezetési árat megállapoította Kulcsár, bezzeg nagystílű volt
Ismét hatalmas bennfentes részvénytranzakció.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=134386
Tegnapelőtt 430 darab részvényt vásárolt Kulcsár Tibor 400 forintos papíronkénti árfolyamon.
Gigantikus tranzakció történt, aminek komoly árváltozás lehet az eredménye. :)))))
"A Kulcs-Soft bejelentette, hogy Kulcsár Tibor, az igazgatóság elnöke 50 darab részvényt vásárolt 600 forintos papíronkénti áron. "
Üssék! Van mit ütni rajta.
Amúgy jó kis cég ez. A törzstőkéhez képest jó az árbevételi arány. Viszont a piaci kapitalizációja túlértékeli azt.
Csúnyán ütik ezt is, de még így is a névérték 69 x-esén forog.
csak a papír drága